Ankaragücü Emre Belözoğlu: Hakemlerin dokunulmazlıkları var!

Emre Belözoğlu: Hakemlerin dokunulmazlıkları var!

09.01.2024 - 21:13 | Son Güncellenme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Alanyaspor ile puanları paylaştıkları mücadele sonrası konuştu.

Emre Belözoğlu: Hakemlerin dokunulmazlıkları var

Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Alanyaspor ile puanları paylaşan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu saha içinde mücadele eden herkesi ve hakem heyetini tebrik etmek gerektiğini belirterek, "Gerçekten çok zor hava ve saha şartlarında oynanan bir maçtı. Bizim adımıza her şey çok iyi giderken rakibimiz sıfır şutla oynadığı dönemde kırmızı kart gördük. İkinci yarı bir hamle yaptık ve karşılığını alabileceğimizi düşündüğümüz bir hamle yaptık. Yediğimiz bir hatalı gol. Aslında teknik adamlar adına zor bir maç oldu. Üstüne bir hamle daha yaptık ve karşılığını aldık. Son 25-30 dakikalık periyotla alakalı söylenecek bir şey bulamıyorum. Sahada top oynanır oynanmaz hakemlere de bir şey söyleyemiyoruz, dokunulmazlıkları var maşallah, o yüzden söyleyebilecek çok bir şey yok, üzgünüm. 30 dakika boyunca burada emekler çok ciddi sıkıntıya girdi, televizyonun başında ve tribünde izleyenler için 30 dakikalık periyotta çok izlenecek bir şey yoktu. Oyuncularım adına söyleyebileceğim, sahanın içinde gösterdikleri gerçekten çok değerli bir duruş vardı. Oyun kuralları içinde gösterdikleri tepkiyi, kaybetmemek üzerine kurdukları iradeyi çok önemli buluyorum. Soyunma odasındaki atmosferi de çok değerli buluyorum. Bu zorlu şartlarda oynayan sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar