Basaksehir Emre Belözoğlu yeni prensini buldu! Forvete bir yıldız transfer daha

Emre Belözoğlu yeni prensini buldu! Forvete bir yıldız transfer daha

22.07.2023 - 18:12 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir'de transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosuna dikkat çeken takviyelerde bulunan turuncu-lacivertlilerin, forvet hattına bir yıldızı daha dahil etmek istediği öne sürüldü.

Emre Belözoğlu yeni prensini buldu Forvete bir yıldız transfer daha

Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Avrupa kupalarına katılmak isteyen turuncu-lacivertlilerin yeni bir yıldızı daha gündemine aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Edin Dzeko ve Vincent Aboubakar gibi yıldızlarla yarışıp yeniden kendisini kanıtlamak isteyen başarılı futbolcunun, Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ORTA SAHAYA CEZAYİRLİ YILDIZ

Lucas Biglia ile yollarını ayıran Rams Başakşehir, orta saha kurgusuna Mehdi Abeid'i dahil etti. Turuncu-lacivertliler, 30 yaşındaki orta saha için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Cezayirli futbolcu, İstanbul ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

FORVETE PIATEK HAMLESİ

Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir, forvet hattına dikkat çeken bir takviyede bulundu. Turuncu-lacivertliler, Krzysztof Piatek'le her konuda anlaşma sağladı. 28 yaşındaki santrforla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu yeni prensini buldu Forvete bir yıldız transfer daha

PELKAS DA BAŞAKŞEHİR'DE

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Dimitris Pelkas'ın da tercihi Rams Başakşehir oldu. 29 yaşındaki on numara, İstanbul ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Rams Başakşehir'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, Yunan Milli futbolcu Dimitris Pelkas'ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattı. Dimitris Pelkas'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

YENİ HEDEF M'BAYE NIANG

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Avrupa kupalarına katılmakta kararlı olan Rams Başakşehir, M'Baye Niang'ı kadrosuna dahil etmek için harekete geçti. Turuncu-lacivertlilerin, bonservisi elinde bulunan Senegalli forvet için ciddi girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Emre Belözoğlu yeni prensini buldu Forvete bir yıldız transfer daha

Konyaspor'un da ilgisinin bulunduğu 28 yaşındaki santrforun İstanbul'da oynamaya sıcak baktığı aktarıldı. M'Baye Niang'ın Müslüman bir ülkede forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Tecrübeli forvetin Türkiye'de forma giymek istediği vurgulandı.

Senegalli santrforun, Edin Dzeko ve Vincent Aboubakar gibi isimlerle yarışıp kendisini yeniden kanıtlamak istediği ifade edildi. M'Baye Niang geride kalan sezonda 32 maça çıktı. Tecrübeli forvet bu müsabakalarda 7 gol atma başarısı gösterdi.

Caen altyapısında futbola başlayan M'Baye Niang daha sonra Milan, Montpellier, Genoa, Watford, Torino, Rennes, Al Ahli, Bordeaux ve Auxerre formaları giydi. Senegal Milli Takımı'nda 15 maça çıkan 28 yaşındaki forvet, 4 gol atma başarısı gösterdi. M'Baye Niang'ın güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Yazarlar