Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nun istediği Fenerbahçeli belli oldu! Emre Mor ve Zajc'ı yalanlamıştı

Emre Belözoğlu'nun istediği Fenerbahçeli belli oldu! Emre Mor ve Zajc'ı yalanlamıştı

13.01.2024 - 19:23 | Son Güncellenme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den eski takım arkadaşını transfer etmek istediği öğrenildi. Başkent ekibinin, tecrübeli futbolcuya talip olduğu aktarıldı.

Emre Belözoğlunun istediği Fenerbahçeli belli oldu Emre Mor ve Zajcı yalanlamıştı

Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü'nde transfer çalışmaları hızlandırıldı. Kadrosuna takviyelerde bulunmak isteyen Başkent ekibinin, Fenerbahçe'nin yıldızını istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Emre Mor ve Miha Zajc ile ilgilenmediklerini belirten Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den talip olduğu isim ortaya çıktı. Haber Global'in haberine göre; Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası Mert Hakan Yandaş için harekete geçti.

Emre Belözoğlu'nun eski takım arkadaşını, Ankaragücü'nde görmek istediği kaydedildi.

BELÖZOĞLU: BAZI OYUNCULARLA İLGİLİ BEKLENTİMİZ VAR

Fenerbahçe'den bazı oyuncularla ilgilendiklerini dile getiren Emre Belözoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Emre Mor ve Miha Zajc gündemimizde yok. Ancak Fenerbahçe'den bazı oyuncularla ilgili beklentimiz var. Onların yaptığı transferlere göre süreç ilerleyebilir. Niteliği yüksek transferler yapacağız. Kafamızda Fenerbahçe'den bazı isimler var. Çok geniş kadroları var. Yeni transferlerle İsmail Hoca'nın ve yönetimin düşünmeyeceği isimler vardır. Eğer bir profil belirlersek ikili ilişkilerimi kullanırım. Başakşehir'deki Deniz Türüç de listemizde yok."

Haberin Devamı

29 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 13 maça çıktı ve 3 asist üretti. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mert Hakan Yandaş'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro.

Oyak Renaultspor altyapısında futbola başlayan Mert Hakan Yandaş daha sonra Altınordu, Tire 1922 Spor, Menemen Belediyespor ve Sivasspor'da forma giydi. 29 yaşındaki orta saha, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 1 kez giydi.