05.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:
Emre Kargın yarın oynanacak Samsunspor-Karagümrük maçında düdük çalacak. Alper Akarsu ise pazar günü Kayserispor ile Sivasspor arasında yapılacak müsabakayı yönetecek. Kargın ve Akarsu daha önce Süper Lig’de 4. hakem olarak görev yapmıştı.
Merkez Hakem Kurulu önceki gün Yaşar Kemal Uğurlu ve Erkan Özdamar’ı Süper Lig kadrosundan çıkarırken, Yasin Kol’u ise bir alt kategoriye düşürmüştü. MHK, kendi isteğiyle saha hakemliğini bırakan Mete Kalkavan’ı ise VAR Eğitim Sorumlusu olarak görevlendirmişti.
Genç hakemler, Trendyol Süper Lig’in ikinci yarısında görev almayı sürdürecek. MHK, Emre Kargın ve Alper Akarsu’ya iyi performans göstermeleri halinde yeni görevler verecek.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.