Beşiktaş Emre Kocadağ prensipte anlaştı! Beşiktaş'a şampiyon hoca

Emre Kocadağ prensipte anlaştı! Beşiktaş'a şampiyon hoca

03.11.2023 - 08:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Emre Kocadağ'ın teknik direktör konusunda hedefi belli oldu. Kocadağ, kulüp efsanesiyle prensipte anlaştı.

Emre Kocadağ prensipte anlaştı Beşiktaşa şampiyon hoca

Beşiktaş’ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Aralık ayında gerçekleşecek kongre için mevcut başkan adayları da bu doğrultuda çalışmalarını harıl harıl sürdürüyor. Özellikle yeni gelecek yönetimin, teknik direktörlük koltuğu için kiminle anlaşacağı büyük merak konusuydu.

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI
Gelen son haberlere göre başkan adaylığını açıklayan Emre Kocadağ, sürpriz bir isim ile anlaşmaya vardı. Buna göre Kocadağ, Kartal’ı geçtiğimiz yıllarda şampiyon yapan Sergen Yalçın ile prensipte el sıkıştı. Ayrıca diğer başkan adaylarının da teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile temasa geçtiği gelen haberler arasında yer aldı.

Emre Kocadağ prensipte anlaştı Beşiktaşa şampiyon hoca

BURAK YILMAZ TEKNİK EKİPTE KALABİLİR
Seçim süreci içerisinde Şenol Güneş’in takımdan ayrılmasının ardından göreve geçici olarak Burak Yılmaz getirilmişti. Genç teknik adamın, daha önce konuşulduğu gibi seçim sonrasında yeni yönetimin önünü açmak için alınacak her türlü karara hazır olduğu bildirildi. Yılmaz, ayrıca görev verilmesi halinde Siyah-Beyazlı ekibin teknik heyeti içerisinde yer almak istiyor.

Haberin Devamı

KESENİN AĞZI AÇILACAK
Emre Kocadağ, başkanlığa gelmesi halinde takımın kısa sürede ayağa kalkabilmesi için kesenin ağzını açmaya hazır olduğunu bildirdi. Kocadağ, devre arası transfer döneminde en az 3 transfer yapmak üzere harekete geçti. Buna göre Kocadağ’ın, 20 milyon Euro civarında bir para ayırdığı öne sürüldü.

Gaziantep FK maçının ardından Emre Kocadağ, ligde lider ile olan 11 puanlık farkın kapanıp kapanamayacağı hakkında sorulan soruya “Neden kapanmasın? 11 puanda kapanır, 15 puan da kapanır. Yeter ki biz camia olarak bir araya gelelim. Hep beraber bunlarla savaşalım” diye cevap verdi.
Teknik direktörlük arayışının olup olmadığı hakkında sorulan soruyu da cevaplayan Emre Kocadağ, şu an için seçim sürecine kadar Burak Yılmaz ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yazarlar