Karagümrükspor Emre Mor'dan 2 yıllık imza! İşte sözleşme detayları

Emre Mor'dan 2 yıllık imza! İşte sözleşme detayları

22.04.2022 - 09:57 | Son Güncellenme:

Bir dönem müthiş bir çıkış yakalayıp milli takıma kadar yükselen Emre Mor, bu sezon başında kiralık olarak Karagümrük'e imza atmıştı. Genç yıldızın gelecekteki akibeti belli oldu.

Emre Mordan 2 yıllık imza İşte sözleşme detayları

Geçtiğimiz yıllarda Danimarka ekibi Nordsjaelland'tan Alman devi Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor müthiş bir çıkış yakalamıştı.

Haberin Devamı

A Milli Takım'a kadar yükselen Emre Mor, yaşadığı sakatlıklar ve performans düşüklüğü nedeniyle İspanyol ekibi Celta Vigo'ya transfer olan Terim döneminde Galatasaray'a da kiralık olarak gelmişti.

Emre Mordan 2 yıllık imza İşte sözleşme detayları

Bu sezon Volkan Demirel yönetimindeki Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performans ile A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un da dikkatini çeken Emre Mor'un İstanbul ekibindeki geleceği merak konusu oldu.

Bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla toplam 24 maça çıkan Emre Mor 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Gösterdiği performanstan memnun kalan teknik direktör Volkan Demirel ve Karagümrük yönetimi, Emre Mor'un bonservisi için harekete geçti.

Emre Mordan 2 yıllık imza İşte sözleşme detayları

Ertan Süzgün'ün haberine göre Fatih Karagümrük, Emre Mor'un tapusunu Celta Vigo'dan aldı. Karagümrük, Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor'un satın alma opsiyonunu kullandı ve oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul temsilcisi sezon sonunda transferi resmen açıklayacak.

Haberin Devamı

Emre Mordan 2 yıllık imza İşte sözleşme detayları