Su Sporları Emre Sakçı: ‘Bu rekor bir cevap’

Emre Sakçı: ‘Bu rekor bir cevap’

29.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünya şampiyonluğunun hakemlerin iş bilmezliği nedeniyle elinden alındığını söyleyen Emre Sakçı, 50 metre kurbağalamada kırdığı rekor için “Oraya cevap vermek için çok güzel bir fırsattı” dedi.

Emre Sakçı: ‘Bu rekor bir cevap’

Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda 50 metre kurbağalamada 24.95’lik derece elde ederek dünya kısa kulvar rekorunu kıran Emre Sakçı, tarihi başarı ile ilgili duygularını paylaştı. Fenerbahçe’nin milli sporcusu olan Sakçı “Çok gururluyum. Bundan sonra her zaman üzerine koyarak yoluma devam edeceğim” dedi.

Haberin Devamı

Sakçı, 25 saniyenin altına inen de ilk sporcu olduğunu, bunun için de ayrıca mutluluk yaşadığını kaydetti. 1 hafta öncesinde katıldığı dünya şampiyonasında talihsiz bir olay yaşadığını anlatan Emre Sakçı, kuralın farklı yorumlanması sebebiyle haksızlığa uğradıklarını söyledi.

Emre Sakçı şunları söyledi: “Aslında 1 hafta öncesinde dünya şampiyonasında talihsiz bir olay yaşadım. Biraz da hakemlerin iş bilmezliğinden kaynaklıydı bu durum. Kuralı farklı yorumlaması sebebiyle haksızlığa uğradık. Aslında dünya şampiyonluğumuz elimizden alındı. Sonrasında Türkiye Şampiyonası da oraya cevap vermek için çok güzel bir fırsat oldu bizim için. Bundan sonra her zaman üzerine koyarak yoluma devam etmek istiyorum.”

Haberin Devamı

Yazarlar