Futbol Emre ve Volkan'a protesto!

Emre ve Volkan'a protesto!

20.12.2014 - 09:58 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe mücadelesinde Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel maçın daha ilk dakikalarında protesto edilmeye başlandı.

Emre ve Volkana protesto

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında SAİ Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de iki yıldız futbolcu Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel şok bir protestoyla karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de ıslıklanan Emre ve Volkan bu seferde Kayseri'de protesto edildi. Kadir Has Stadı'nda oynan mücadelede, Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu ve milli kaleci Volkan Demirel'in topla her buluşmasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor tribünlerinden ıslık sesleri yükseldi.

Mücadelenin ilk yarısında Erciyessporlu taraftarların Emre Belözoğlu’nu topu ayağına her alışında ıslıklaması dikkat çekerken maçın 19. dakikasında yaşanan bir olay da gözden kaçmadı. O dakikada Emre Belözoğlu bir pozisyon sonrası Erciyesspor tribünlerine doğru döndü. Tam o anda tribünde sarı-kırmızı bir atkı açıldı.

Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ikilisi, Süper Lig'de iki hafta önce Balıkesir spor ile deplasmanda oynana karşılaşmada da tribünlerin hedefi olmuş ve ciddi bir şekilde protesto edilmişlerdi.