Beşiktaş Emrah Bayraktar'dan Berkay Yılmaz açıklaması! 'Takip ettiğimiz bir oyuncu'

Emrah Bayraktar'dan Berkay Yılmaz açıklaması! 'Takip ettiğimiz bir oyuncu'

14.12.2023 - 20:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın yardımcısı Emrah Bayraktar, Freiburg'da forma giyen genç sol bek Berkay Yılmaz'ı takip ettiklerini açıkladı.

Emrah Bayraktardan Berkay Yılmaz açıklaması Takip ettiğimiz bir oyuncu

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın yardımcılığına getirilen Emrah Bayraktar açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların yeni bir yapılanmaya gittiğini belirten Emrah Bayraktar, "Emir Şiranlı ile futbol şubesinde görev alacağız. Samet Hoca takımla ilgili teşhisi koydu seviyeyi arttırmak için. Taraftalarımız hiç kuşku yok ki daha iyi bir Beşiktaş izleyecek. Şu anda A takımda bulunan tüm akademi oyuncuları ile daha önce Beşiktaş'ta altyapı koordinatörü olduğum dönemde çalıştım. Bu oyunculara kulübümüze kazandırmıştık. Samet Hoca kariyeri boyunca genç oyunculara çok fırsat vermiştir. Şimdi A takımdaki genç oyuncularımız için Samet Hoca'nın varlığı çok büyük bir önem arz ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz'ı takip ettiklerini vurgulayan Emrah Bayraktar, Radyospor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Evet Berkay beğendiğimiz, takip ettiğimiz bir oyuncu. Yeni dönemde böyle yetenekli oyuncuları da takip edeceğiz. Sol bek oynuyor. Bildiğimiz ve takip ettiğimiz bir oyuncu."

Beşiktaş'ta çok başarılı olacaklarına inandıklarını dile getiren Emrah Bayraktar, "Beşiktaş'ın içinden yetişmiş Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın futbolun başında olması Beşiktaş'ın geleceği çok önemli. Çok başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.