Trabzonspor En değerlisi kaptanlar

En değerlisi kaptanlar

07.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerde yeni kadroda kaptanlar; Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici en değerli isimler oldu. 34 yaşındaki Jan Durica ise piyasa değeri en düşük oyuncu olarak dikkat çekti.

En değerlisi kaptanlar

Ersun Yanal yönetiminde yeniden yapılanan Trabzonspor’da kadro değerleri dikkatlerden kaçmadı. Bordo-mavililerin yeni kadrosunda kaptanlar; Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici, bir kez daha takımın en değerli isimleri olarak öne plana çıktı.

Haberin Devamı

Ancak Lokomotiv Moskova’dan gelen 34 yaşındaki stoper Jan Durica’nın en düşük değerdeki oyuncu olması sürprizler arasında yer aldı.

Transfermarkt’ın araştırmasında, 6.75 milyon euro ile Onur ve Mehmet Ekici, en değerli futbolcular oldu. Bordo-mavililerin toplam kadrosunun piyasa değeri de 63.35 milyon euro olarak belirtildi. Büyük uğraşları sonucu transfer edilen ve bonservis maliyeti 4 milyon euroyu bulan Castillo’nun değeri ise 1 milyon 250 bin euro olarak göterildi.

Özellikle deneyimli savunmacı Durica’nın altyapı oyuncularıyla beraber en düşük piyasa değerine sahip oyuncu olması dikkat çekti.

Kuvvet çalışması

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Osmanlıspor ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Haberin Devamı

Isınma bölümüyle çalışmalara başlayan bordo-mavililer, daha sonra kondisyon salonunda denge ve kuvvet çalışması yaparak sabah antrenmanını tamamladı.

Antrenmanda, milli takım kamplarında bulunan Esteban, Onur, Durica, Akakpo, Onazi, Okay, Bero ve Abdülkadir yer almadı.

En değerlisi kaptanlar