Galatasaray En erken gol Umut'tan

En erken gol Umut'tan

27.12.2012 - 10:36 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı Umut Bulut attı. Milli futbolcu, Sivasspor maçında 45. saniyede fileleri havalandırdı

En erken gol Umuttan

Spor Toto Süper Lig’de 2012-2013 sezonunun ilk yarısında en erken golü Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut attı. Ligin 15. haftasında, 8 Aralık 2012 tarihinde Sivas’ta yapılan Sivasspor-Galatasaray (1-3) maçında 45. saniyede takımını öne geçiren milli futbolcu, aynı zamanda sezonun en erken golünü kaydetti.

Bu arada, Mersin İdmanyurdu-Eskişehirspor (1-3) maçında Eskişehirsporlu Kamara 55. saniyede fileleri havalandırdı ve sezonun en erken ikinci golünü atmış oldu.

İlk 3 dakikalarda toplam 7 gol atıldı

Haberin Devamı

Süper Lig’de ilk yarı boyunca maçların ilk 3 dakikaları içinde toplam 7 gol atıldı.

Umut Bulut ve Kamara’nın yanı sıra, Ordusporlu Barral ve Gençlerbirliği’nden Petrovic 2. dakikalarda, Gaziantepsporlu Medunjanin, Trabzonsporlu Adrian ve Beşiktaşlı Holosko ise 3. dakikalarda takımları adına gol sevinci yaşadı.

En erken goller yabancılardan

Süper Lig’de ilk yarının en erken 7 golünden 6’sında yabancı futbolcuların imzası bulunuyor.

Sezonun en erken golüne 45. saniyede imza atan Galatasaray’ın milli futbolcusu Umut Bulut’un dışındaki diğer 6 golü yabancı oyuncular kaydetti.

Eskişehirspor’un Fransız futbolcusu Diomansy Kamara, Orduspor’un İspanyol oyuncusu David Barral, Gençlerbirliği’nden Sırp Radosav Petrovic, Gaziantepspor’un Bosna-Hersekli oyuncusu Haris Medunjanin, Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski ile Beşiktaş’ın Slovak oyuncusu Filip Holosko, maçların ilk 3 dakikaları içinde fileleri havalandırdı.

Akhisar Belediyespor 2 maça adeta yenik başladı

Haberin Devamı

Ligin yeni takımlarından Akhisar Belediyespor, sezonun ilk yarısında en erken atılan 7 golden 2’sini kalesinde gören taraf oldu.

Ege temsilcisi, deplasmanda 3-1 yenildiği Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında henüz 3. dakikalarda kalesinde gol gördü. Bu arada, Gaziantepspor ile Orduspor, sezonun ilk yarısında ilk 3 dakikalar içinde hem gol atan, hem de gol yiyen takımlar olarak dikkati çekti.