Trabzonspor ‘En kötü 3. oluruz’

‘En kötü 3. oluruz’

07.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor kaptanı Onur sezonu en kötü ilk 3’te tamamlayacaklarını savunarak en büyük hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi

‘En kötü  3. oluruz’

Kaptan Onur Kıvrak, Holllanda kampının çok iyi geçtiğini belirterek herkesin neşeli ve istekli olduğunu ifade etti. Yeni sezon için iddialı konuşan başarılı kaleci, “Sezonu en kötü ilk üçte bitiririz. Bu formayı giymek onur ve şereftir. Geçmişte nasıl terlettiysem, gelecekte de bu formayı terletmek istiyorum. Yeni sezonda hedefimiz yine şampiyonluk. O hasreti 2010-2011 sezonunda giderdik. İnşallah bu şampiyonluğu, kupaları tekrar getiririz. O kupalar geldikçe daha da büyüyeceğiz. Terimizin, kanımızın son damlasına kadar göstereceğiz. Ondan sonrası Rabbimin, o ne derse o olur” dedi.
Dizinden geçirdiği uzun süreli sakatlık döneminde herkesin kendisine yardımcı olduğunu da kaydeden Onur, “İlk önce Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beni hiç yalnız bırakmadı, aradı, sağlık durumumu sordu. Sağlık ekibimiz sürekli çalıştı, ilgilendi. Allah’a şükür şu an çok iyi ve hazırım. Kaleme geçip eski günlerimi aratmamak, hatta daha üstüne çıkmak istiyorum” dedi.

Yazarlar