Voleybol Endonezya ‘Sultanlar’ı sevdi

Endonezya ‘Sultanlar’ı sevdi

27.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vidio TV platformunun İçeriklerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Eva Stephanie Kurnia, yayınladıkları Türkiye voleybol liglerinin Endonezya’daki yankılarını anlattı, ‘Maçlar büyük bir heyecanla takip ediliyor. Önümüzdeki sezon da yayınlamaya devam etmek istiyoruz’ dedi

Endonezya ‘Sultanlar’ı sevdi

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Türkiye’deki voleybol liglerinin yayın haklarını satın alan ve sezon başından bu yana Misli.com Sultanlar Ligi ile Axa Sigorta Efeler Ligi’ni canlı olarak ekranlara getiren Endonezya’nın Vidio TV platformunun İçeriklerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Eva Stephanie Kurnia, Milliyet’in sorularını yanıtladı. Aradan geçen sürede yayınladıkları maçlarla ilgili geldikleri noktayı anlatan ve bir değerlendirme yapan Kurnia, gelecek sezon da yayın haklarını tekrar almayı istediklerini açıkladı.

Vidio TV platformunun sorumlu isminin sözleri şöyle:

- Türk voleybol ligindeki maçların kalitesinden ve karşılaşmalardaki çekişmeden çok memnun kaldık.

- Endonezyalı voleybolseverler Türk voleybolunu büyük bir heyecanla takip ediyor. Platformumuzdaki sohbet özelliğinin de içinde olduğu bir çok veri bize bunu gösteriyor.

Haberin Devamı

- Elimizdeki verilere göre en çok Fenerbahçe, Galatasaray, Vakıfbank ve Eczacıbaşı’nın maçları izleniyor. Bu takımların sadık takipçileri oluştu. 

- Türkiye liglerini yayınlayarak izleyicilerimize keyifli vakit geçirtmeyi amaçladığımız kadar, genç sporcuların daha iyi şeyler yapmak adına bu maçlardan ilham almasını da hedefliyoruz.

- Misli.com Sultanlar Ligi dünyadaki en iyi ulusal voleybol liglerinden bir tanesi. Zaten baktığınız zaman Kulüpler Dünya Kupası’nı kazanan Vakıfbank da bu ligin takımı sonuçta.

- Önümüzdeki sezonda da Türkiye voleybol liglerini Endonezya’da yayınlamaya devam etmek istiyoruz.

Yazarlar