Galatasaray Enes Ünal coştu, İspanyol basınında gündem oldu!

Enes Ünal coştu, İspanyol basınında gündem oldu!

12.09.2022 - 08:08 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'da Getafe sahasında Real Sociedad'ı mağlup ettiği maçta Enes Ünal takımını sırtladı. Milli futbolcunun performansı İspanyol medyasında manşet oldu.

Enes Ünal coştu, İspanyol basınında gündem oldu

İspanya La Liga'nın 5. hafta mücadelesinden Getafe sahasında Real Sociedad'ı konuk etti. Milli futbolcu Enes Ünal'ın 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçta Getafe, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

ENES ÜNAL FIRTINASI
Geçtiğimiz sezon performansıyla adından sık sık söz ettiren Milli futbolcu Enes Ünal, gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Maçın 14. dakikasında Getafe Mayoral ile penaltı vuruşundan yararlanamazken 45+5. dakikada sahneye çıkan Enes Ünal serbest vuruştan kaydettiği muhteşem gol ile takımının devreye 1-0 önde girmesini sağladı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Getafe 48. dakikada Alena ile farkı 2'ye yükseltirken, golün asistini Enes Ünal yaptı. Real Sociedad, 50. dakikada Mendez ile farkı 1'e indirse de sahadan mağlup ayrıldı.

İLK GALİBİYET
Bu sonuçla birlikte ligdeki ilk galibiyetine uzanan Getafe, puanını 4'e yükseltti. Real Sociedad ise 7 puanda kaldı.

Takımının bu sezonki ilk galibiyetine 1 gol ve 1 asistle önemli katkı sağlayan Enes, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Bugün galip gelmemiz çok önemliydi çünkü zor bir durumdaydık. Geçen sezon yaşadığımız sorunları yaşamak istemiyoruz.'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Getafe Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores de basın toplantısında Enes ile ilgili yöneltilen bir soruya "Gol çok önemi. Enes her zamanki gibi çalışkan, gayretli, kaliteli bir futbolcu. Bizi her zaman heyecanlandırıyor." cevabını verdi.

'ENES GETAFE'Yİ ORGANİZE EDİYOR'
Enes'in futbolu İspanyol basınında da öne çıkarılırken, "Enes, Getafe'yi organize ediyor", "Enes 3 puana değer", "Maçın en önemli figürü Enes Ünal oldu", "Takımının şimdiye kadar attığı 4 golden 2'si Enes'in" ifadeleri kullanıldı.