İspanya La Liga Enes Ünal'a gelen dev teklifi başkan açıkladı! Transfer itirafı

Enes Ünal'a gelen dev teklifi başkan açıkladı! Transfer itirafı

14.06.2023 - 19:10 | Son Güncellenme:

Bu sezon Getafe forması ile büyük bir çıkış yakalayan milli futbolcu Enes Ünal, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Transfer dönemi henüz gelmeden Avrupa devlerini peşine takan genç futbolcu için gelen dev teklifi başkan açıkladı.

Enes Ünala gelen dev teklifi başkan açıkladı Transfer itirafı

Bu sezon İspanya temsilcisi Getafe ile harikalar yaratan Enes Ünal, attığı goller ile takımın vazgeçilmez futbolcusu oldu. Performansı ile büyüleyen milli futbolcuya Avrupa devinden gelen dev teklifi Getafe Başkanı Angel Torres açıkladı.

Haberin Devamı

BU SEZON ALEV ALDI

La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, İspanya temsilcisi ile bu sezon 38 resmi maçta forma giydi. 26 yaşındaki futbolcu söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Enes Ünala gelen dev teklifi başkan açıkladı Transfer itirafı

TAKIMIN EN İYİ FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Milli futbolcu Enes Ünal, Getafe'de 2022-2023 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi.

Çocukluğundan beri futbol oynadığı her sezonda sadece iyi bir futbolcu ve golcü olmayı değil, aynı zamanda iyi bir sporcu ve saha içinde ve dışında iyi bir insan olmayı hedeflediğini kaydeden Enes, "Böyle olmaya çalışıyorum, gerçek bir sporcu, gerçek bir insan. Hedefe ulaşmış olmak size huzur ve büyük bir sevinç veriyor." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Sahalardan 8-9 ay uzak kalması beklenen Enes, en kısa zamanda iyileşip, sahalara dönmeyi, takım arkadaşlarıyla birlikte mücadele etmeyi çok arzuladığını belirterek, "Zor bir sakatlık. Bunun nedeni iyileşme sürecini kısaltma olasılığının olmaması. Sahalara erken dönmek için çok sıkı çalışmak da sorun yaratabilir. O yüzden sakin olacağım. Zamanı geldiğinde de deliler gibi çalışacağım." açıklamasında bulundu.

SEZONU KAPATTI

Enes Ünal, La Liga'nın 36. haftada karşılaştıkları Real Betis mücadelesinin henüz 7. dakikasında sakatlanarak oyun alanını terk etti. Zemine ters basarak acılar içinde yerde kalan oyuncu için sağlık ekiplerinin yaptıkları müdahaleye rağmen oyuna devam edemedi ve gözyaşları içerisinde sahayı terk etti. 26 yaşındaki oyuncunun yaşadığı büyük üzüntü ekranlara yansıdı. Çapraz bağları kopan yıldız oyuncunun 2023 yılını kapattığı öğrenildi.

Enes Ünala gelen dev teklifi başkan açıkladı Transfer itirafı

TAKIMIN EN GOLCÜ İSMİ

2020 yılından beri Getafe forması giyen Enes Ünal, bu sezon attığı 15 golle takımın en skorer futbolcusu oldu.

GELEN TEKLİFİ BAŞKAN AÇIKLADI

Getafe Başkanı Angel Torres Marca'ya yaptığı açıklamada, "İki kulüple görüşmesi vardı. Onun için en yüksek teklifi Benfica verdi. Oyuncu umutluydu." dedi. İngiltere'den yaklaşık 22 milyon Euro değerinde teklif gelen Enes Ünal için Benfica daha yüksek teklif vermişti.

Haberin Devamı

Sakatlığından dolayı yılı kapatan Enes Ünal Milli Takım kadrosundan da çıkartılmak zorunda kalınmıştı.

Enes Ünala gelen dev teklifi başkan açıkladı Transfer itirafı

ORKUN KÖKÇÜ İLE TAKIM ARKADAŞI OLACAKLARDI

Bu sezon Hollanda'da Feyenoord'un şampiyonluğunda ön planda olan isimlerden olan milli oyuncumuz Orkun Kökçü geçen hafta 25 milyon Euro karşılığında Benfica'ya transfer olmuştu. Sakatlanmasaydı Enes Ünal'ın da Benfica'ya transfer olması beklenirken Avrupa devinde iki Türk oyuncunun oynaması ihtimali ortadan kalkmış oldu.

YENİ SÖZLEŞME KAPIDA

Marca'nın haberine göre Getafe'nin, Enes Ünal ile 2028 yılına kadar sözleşme uzatmaya yakın olduğu belirtiliyor.