Dünya Kupası Enner Valencia'dan sakatlık açıklaması! Sedye ile oyundan alınmıştı

Enner Valencia'dan sakatlık açıklaması! Sedye ile oyundan alınmıştı

26.11.2022 - 11:11 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'na attığı gollerle damgasını vuran Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, sakatlanarak çıktığı Hollanda maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Enner Valenciadan sakatlık açıklaması Sedye ile oyundan alınmıştı

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, Katar'da attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor. 2022 FIFA Dünya Kupası'nda oynanan A Grubu ikinci maçında Hollanda ile Ekvador 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Grupta ilk müsabakalarından galibiyetle ayrılan iki takım, bu sonuçla puanını 4'e çıkardı. Ekvador'un golü, Fenerbahçeli yıldız Enner Valencia'dan geldi. Milli takım kariyerindeki gol sayısını 38'e çıkaran Valencia, turnuvada ise 3. kez ağları havalandırdı.

 

Enner Valenciadan sakatlık açıklaması Sedye ile oyundan alınmıştı

Ekvador'un Dünya Kupası'nda attığı son 6 golde imzası bulunan Enner Valencia, turnuva tarihinde ülkesi adına üst üste en çok gol atma rekorunu egale etti. Ekvador'un kaptanı Valencia, karşılaşmanın 90. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Valencia, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle kenara alındı. Valencia'nın yerine Rodriguez oyuna dahil oldu. 

Sakatlığının son durumuna ilişkin maç sonu açıklamalarda bulunan Valencia, şunları söyledi:

"Bugün biraz kötü hissettim. Ağrılarıma rağmen oynadım. Ama eğer salı günü Senegal'e karşı oynayabilirsem umuyorum ki çok daha iyi olacak. Benim için önemli olan takıma yardım edebilmem ve en iyisini hayal etmek için güçlü bir şekilde devam etmemiz."

Haberin Devamı

Enner Valenciadan sakatlık açıklaması Sedye ile oyundan alınmıştı