Basaksehir Erdinç Sözer: Trabzon'da galibiyet almak istiyoruz

Erdinç Sözer: Trabzon'da galibiyet almak istiyoruz

21.12.2021 - 19:49 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir'in Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Beklediğimiz bir maç oldu. Rakip disiplinli bir takım. Güzel başladık, öne geçtik. 2’nci ve 3’üncü golü bulamadık ve kornerden gol yedik" dedi. Sözer, “Trabzonspor maçı yılın son maçı, her şeyi vermek istiyoruz. Çok güzel ve iddialı bir maç olacak. Kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz, pas oyununu sergilemek istiyoruz, galibiyet almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, “Beklediğimiz bir maç oldu. Rakip disiplinli bir takım. Güzel başladık, öne geçtik. 2’nci ve 3’üncü golü bulamadık ve kornerden gol yedik. 1-1’lik skorla devreye girdik. Devreden daha istekli ve topu öne taşıyan bir takım olarak çıktık. İstediğimiz bir galibiyet aldık. Her zaman bu istekle oynamalıyız. Bu bizim oyunumuz. Takımı tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“TRABZON’DA GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ”

Ligin ilk devresinin son haftasında Trabzonspor ile oynanacak mücadele için de Sözer, “Puana değil, oyunumuza bakıyoruz. Güzel bir duruma geldik. Trabzonspor maçı yılın son maçı, her şeyi vermek istiyoruz. Çok güzel ve iddialı bir maç olacak. Kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz, pas oyununu sergilemek istiyoruz, galibiyet almak istiyoruz” şeklinde konuştu.