Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman'ın hedefi Real Madrid'in yıldızı! Teklif ortaya çıktı

Ergin Ataman'ın hedefi Real Madrid'in yıldızı! Teklif ortaya çıktı

20.02.2024 - 18:47 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Real Madrid'in yıldızı için harekete geçti. Yapılan teklif ortaya çıktı.

Ergin Atamanın hedefi Real Madridin yıldızı Teklif ortaya çıktı

Ergin Ataman yönetimindeki Yunan ekibi Panathinaikos, Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanan yıldız basketbolcu için kesenin ağzını açtı.

Haberin Devamı

ATAMAN'IN HEDEFİ REAL MADRİD'İN YILDIZI

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Real Madrid'deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mario Hezonja’ya senelik iki milyon euro kazanacağı üç yıllık bir kontrat teklif etti.

REAL MADRİD'İ REDDETTİ

Real Madrid‘in yıldız forveti Mario Hezonja’nın sözleşmesi bu yaz sona eriyor. Yıldız basketbolcu Real Madrid‘in kendisine yaptığı iki sözleşme uzatma teklifini de reddetti.

Ayrıntılara göre Hezonja, yıllık maaş konusunda kulübün kendisine yaptığı tekliflere göre daha büyük bir beklenti içerisinde. Ayrıca Hırvat yıldız, takımda daha büyük bir role sahip olması gerektiğini düşünüyor.

BU SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Real Madrid’de maç başına 13.0 sayı ve 4.4 ribaund ortalamaları ile oynayan 28 yaşındaki oyuncu, EuroLeague’de Aralık ayının MVP’si seçilmişti.

Yazarlar