Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman'ın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı! Bu iş uzadı

Ergin Ataman'ın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı! Bu iş uzadı

28.04.2023 - 09:38 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman'ın kısa süre içinde Panathinaikos'a resmi imzayı atması bekleniyor. Tecrübeli başantrenörün menajeri Misko Raznatovic çarpıcı açıklamalarda bulundu. Raznatovic, Ataman'ın Panathinaikos'a imza süreci ve öncesinde yaşananları anlattı.

Ergin Atamanın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı Bu iş uzadı

Anadolu Efes'le tarihi başarılara imza atan Ergin Ataman, bu sezon sonu lacivert-beyazlılardan ayrılarak Panathinaikos'a imza atmayı planlıyor. Tecrübeli başantrenör, Yunan temsilcisi ile prensip anlaşmasına vardı. Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Ergin Ataman'a 'Hoş geldin' mesajı verdi.

Haberin Devamı

Ergin Ataman ve Panathinaikos haberleri sonrası tecrübeli başantreönürn menajeri Misko Raznatovic, basketnews'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Raznatovic, Panathinaikos ile sözleşme imzalanmadığını açıklarken Dimitris Giannakopoulos'a göndermede bulundu. İşte ayrıntılar...

İŞTE ERGİN ATAMAN'IN İSTEDİĞİ YILDIZLAR

RODRIGUE BEAUBOIS

Ergin Ataman, Anadolu Efes'e geldikten sonra kadrosunu 2018-2019 sezonunun başında inşa etti. Başarılı koçun o dönem takıma ilk kattığı isimlerden biri de Cazoo Baskonia'dan ayrılan Fransız guard Rodrigue Beaubois oldu. Anadolu Efes'in başarılarla dolu 4 yılında kilit bir rol oynayan Beaubois'nın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.

Ergin Atamanın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı Bu iş uzadı

KYLE HINES

EuroLeague'de Olympiakos ve CSKA Moskova formaları ile toplam 4 kez şampiyonluk kazanan veteran savunma şefi Kyle Hines'ın Olimpia Milano ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor. 36 yaşındaki oyunucnun daha önce Olympiakos'ta özel günler geçirmesi eğer transferde mani olmazsa başarılı pivot her takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir lider.

Haberin Devamı

DARRUN HILLIARD

Daha önce EuroLeague'de Cazoo Baskonia, CSKA Moskova ve Bayern Münih formalarını terleten Amerikalı guard Darrun Hilliard sezon başında Maccabi Tel Aviv'e 1 yıllık imza attı. Sezon sonu boşa çıkacak oyuncu Panathinaikos'un yeniden yapılanma sürecinde kariyerini yeniden tanımlayabilir.

JOSH NEBO

Zalgiris Kaunas ile EuroLeague'de iyi bir çaylak sezonu geçiren Josh Nebo sezon başında adı sık sık Anadolu Efes ile anıldıktan sonra Maccabi Tel Aviv'e imza atmıştı. Tıpkı temsilcimiz Anadolu Efes'te olduğu gibi Panathinaikos BC'nin de mevucut kadrosunda atletik, ayakları çabuk bir çember savunucu ihtiyacı bulunuyor. Yunan devi 2,06'lık pivot için zemin yoklayabilir.

Ergin Atamanın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı Bu iş uzadı

OGNJEN DOBRIC

Kızılyıldız'ın 2 metrelik guardı Ognjen Dobric bu sezon sonunda boşa çıkıyor. Sahada her şeyi belli düzeyde yapabilen 29 yaşındaki Sırp yıldız çok yönlü bir görev adamı. Geçtiğimiz sezon Dusko Ivanovic'in Kızılyıldız'ın da kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Dobric her koçun rotasyonunda görmek isteyebileceği bir isim.

Haberin Devamı

ALEKSA AVRAMOVIC

Zeljko Obradovic'in Partizan'ında bu sezon müthiş bir rol oyuncusuna dönüşen Sırp guard Aleksa Avramovic'in sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor. Hem savunmadaki katkısı hem de ceza şutlarındaki keskinliği nedeniyle Partizan'dan ayrılması durumunda yazın Avrupa piyasasında talep görecektir.

BOJAN DUBLIJEVIC

Valencia'nın Karadağlı kaptanı Bojan Dublijevic sezon sonunda sözleşmesini tamamlıyor. Dış şut ve sırtı dönük oyunda Avrupa baksetbolunun en elit hücumcularından olan 31 yaşındaki yıldızın takımda kalması daha kuvvetli bir ihtimal olmasa da, Panathinaikos BC gibi yeni kurulacak bir takımın temel yapıtaşlarından biri olabilir.

Ergin Atamanın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı Bu iş uzadı

ATAMAN'IN MENAJERİNDEN BOMBA İTİRAFLAR

Ergin Ataman'ın menajeri Misko Raznatovic, basketnews'a ilginç açıklamalarda bulundu. Raznatovic, Ergin Ataman'ın Panathinaikos'a geçiş sürecine ilişkin beklenmedik ifadeler kullandı.

Raznatovic'in açıklamaları şu şekilde:

"Ocak veya Şubat'tan itibaren birçok oyuncu yeni takımlarla sözleşme imzalar. Ataman, başta Efes'in izniyle her şeyi yaptı. böyle bir insan Efes onun kulübü ve herkesle çok iyi ilişkileri var."

Haberin Devamı

"HİÇBİR ŞEY İMZALANMADI"

"Hiçbir şey imzalanmadı. Bir anlaşma var ama o kadar. Tamam, birileri Instagram'da bir şeyler paylaşıyor ama bu pek bir şey ifade etmiyor. Bu hikayenin uzatılmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Bakın, Ataman'ı takıma alırsanız hırslarınız olur. Sahip olduğunuz takım zayıf, bu yüzden çok şey değiştirmeniz gerekiyor. Belli ki o da değişecek."

Ergin Atamanın menajerinden Panathinaikos sözleri: İmzalar atılmadı Bu iş uzadı

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Öncelikle Panathinaikos'un bir Yunan yapısı yok. İkincisi, yabancıları üst seviyede değil, bizim istediğimiz seviyede değil. Ataman'ın istediği seviyede değiller. Elbette Panathinaikos bu yıl piyasada aktif olacak"