Yaz Olimpiyatları Ergin Güler: Desteğimiz artarak sürecek

Ergin Güler: Desteğimiz artarak sürecek

31.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, Türkiye’de sporun her alanında var olacaklarını belirtti, “Filenin Sultanları’nın her zaman yanındayız. Ayrıca cimnastikçilerimizin de desteğe ihtiyaçları var. Vestel olarak onları da yalnız bırakmayacağız” dedi

Ergin Güler: Desteğimiz artarak sürecek

Türkiye’de sporun her alanını destekleyen en önemli markalardan Vestel, başta voleybol olmak üzere futbol, hentbol, cimnastik, yelken ve espor yatırımlarını artırıyor.

Türk voleybolu ile Vestel’in özdeşleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Genel Müdür Ergün Güler, “Dünya dördüncüsü Filenin Sultanları’nın hak ettiği desteği onlara sonuna kadar vereceğiz. Adımızı milli takım formasının göğsüne yazdırmanın, voleybolun mabedi Burhan Felek Voleybol Salonu’na adımızı vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye’de en gelecek vadeden sporun cimnastik olduğunu da sözlerine ekleyen Güler şöyle devam etti: “Voleybolda imza attığımız başarıları cimnastikte de göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Onların daha fazla desteğe ihtiyaçları var ve Vestel olarak onların da yanındayız. Türk cimnastiğinin ileri gitmesi için federasyon ile omuz omuza çalışıyoruz.”

Sadece voleybolda ya da cimnastikte olmadıklarını hatırlatan Ergün Güler, 470 Yelken Dünya Şampiyonası’nda yarışıp tarihe geçen Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan’ı da desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

‘İşbirliğiyle branşlar daha ileriye gidecek’

Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Duygu Badem Uylukçuoğlu ise sporun Vestel’in Türkiye’de, gelişimine öncülük ettiği, desteklemekten gurur duyduğu çok önemli bir alan olduğunun altını çizdi. Uylukçuoğlu şöyle devam etti: “Vestel olarak spora ve sporcuya bugüne kadar desteklerimiz artarak devam etti. İş birliği yaptığımız spor dallarının, bulunduğu noktadan daha ileriye gitmesini hedefliyoruz.”

Yazarlar