Skorer Ergün Zorlu kupayı kaptı

Ergün Zorlu kupayı kaptı

22.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası’nda tek erkekler finalinde Tuna Altuna’yı 3-0 yenen Ergün Zorlu birinci oldu.

Ergün Zorlu kupayı kaptı

Taçspor Kulübü kortlarında dün sona eren organizasyonun erkekler finalinde Ankara Tenis Kulübü adına mücadele eden Zorlu, finalde Altuna’yı yenerken, kulübüne 25 yıl sonra tek erkekler zaferi yaşattı. Tecrübeli tenisçi Altuna’yı 6-4’lük setlerde 3-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Şampiyona Pekin’de
Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), 2015 Dünya Atletizm Şampiyonası’nın Pekin’de yapılmasına karar verdi. IAAF Başkanı Lamine Diack, atletizm ile atletizm kültürüne, 1,6 milyar kişinin yaşadığı bir ülkede katkıda bulunacak olmayı bir fırsat olarak gördüklerini söyledi. Londra’nın, olimpiyat stadının geleceğinin belirsizliği nedeniyle şampiyonanın Pekin’de düzenlenmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Suarez, Bakkal’ı ısırdı

Hollanda 1. Ligi’nde oynanan Ajax-PSV Eindhoven maçına Luis Suarez’in, Otman Bakkal’ı ısırması damga vurdu. İki ezeli rakibin karşılaştığı ve golsüz sona eren mücadelenin 90. dakikasında Ajax’lı Lindgren’in kırmızı kart gördüğü pozisyonda takım arkadaşı Suarez, PSV’li Bakkal’ı omzundan ısırdı. Acı içindeki oyuncu hakeme vücudundaki izi gösterse de Uruguaylı futbolcu kart görmeden maçı tamamladı.