İngiltere Premier Lig Erik ten Hag'dan Weghorst açıklaması! Geleceği belli oluyor

Erik ten Hag'dan Weghorst açıklaması! Geleceği belli oluyor

02.04.2023 - 11:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst'un İngiliz devindeki geleceği için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Erik ten Hagdan Weghorst açıklaması Geleceği belli oluyor

Ara transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'e transfer olan Wout Weghorst'un İngiliz devindeki geleceği tartışmaları beraberinde getirirken sıcak gelişmeler yaşandı. Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Hollandalı golcü hakkında çarpıcım açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A 3 MİLYON EURO KAZANDIRDI

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst'un kiralık anlaşmasını Championship ekibi devre arasında feshetti. Burnley bu sözleşme feshi için Beşiktaş'a 3 milyon euro bedel ödedi.

Weghorst, Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

Erik ten Hagdan Weghorst açıklaması Geleceği belli oluyor

KARİYERİNDE İLK KUPASINI KAZANDI

Manchester United'ın Hollandalı forveti yapılan eleştirilere rağmen gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazandı. İngiltere'deki Carabao Cup Finali'nde Newcastle United'ı 2-0 ile geçen Manchester United şampiyonluğa ulaştı. Wout Weghorst da kariyeri boyunca ilk kez bir kupa sevinci yaşadı.

EFSANEDEN ELEŞTİRİ

Hollanda futbolunun efsane ismi Ruud Gullit, Weghorst'a şu sözlerle eleştirilerde bulunmuştu: "Ona her zaman tuhaf bir şekilde bakıyorum. Onu takdir ediyorum ancak bence Manchester United ve Hollanda Milli Takımı için yeterince iyi değil."

Haberin Devamı

Erik ten Hagdan Weghorst açıklaması Geleceği belli oluyor

HÜCUM SEÇENEKLERİNİ ARTIRMAK İÇİN GELDİ

Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasının ardından ve Anthony Martial'in sakatlık sorunları nedeniyle hücum seçeneklerini artırmak için Ocak ayında kiralık olarak Weghorst transferini gerçekleştirmişti. Erik ten Hag, Hollandalı golcünün geleceği hakkında konuştu.

GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU

The Athletic'te yer alan habere göre Manchester Unitred Teknik Direktörü Erik ten Hag, Wout Weghorst'un takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam Weghorst'un geleceğinin sorulması üzerine golcü futbolcunun takıma katkılarından bahsederek, "Elbette kalabilir. Ön alan baskısında gerçekten iyi bir iş çıkarıyor. Baskımızda sürecin lideri konumunda, ön alanda baskıyı o başlatıyor, aynı zamanda savunma anlamında da katkıları var. Pozisyonlarda ve pas oyununda bir hayli iyi. Takım arkadaşlarına alan açıyor, bu yüzden takımın performansına gerçekten katkıda bulunuyor."