İngiltere Premier Lig Erling Haaland'dan inanılmaz anlaşma! Manchester City'den fazla kazanacak

Erling Haaland'dan inanılmaz anlaşma! Manchester City'den fazla kazanacak

31.03.2023 - 21:31 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin genç yıldızı Erling Haaland, ünlü spor giyim firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı. Norveçli oyuncunun yıllık kazancı dudak uçuklattı.

Erling Haalanddan inanılmaz anlaşma Manchester Cityden fazla kazanacak

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin genç yıldızı Erling Haaland, büyük bir sponsorluk anlaşması imzaladı. 22 yaşındaki santrforun yeni sponsorluk anlaşmasıyla birlikte kazanacağı yıllık ücret belli oldu.

Haberin Devamı

Manchester City'den dev bir gelir kazanan Erling Haaland'ın yeni sponsorluk anlaşmasıyla birlikte, bu kazancı da geride bırakacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

4 YILLIK ANLAŞMA İMZALADI

22 yaşındaki Erling Haaland, ünlü spor giyim mağazası ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Norveçli futbolcunun, rakip firmalardan gelen teklifleri reddettiği ortaya çıktı.

Erling Haaland'ın imzaladığı anlaşma sonrası şaşırtan bir tablo oluştu. Norveçli futbolcunun Manchester City'den kazandığı yıllık ücretten daha fazlasını sponsorluk anlaşmasından alacağı öğrenildi.

Manchester City'den yıllık 19 milyon 500 bin euro kazanan Norveçli futbolcunun, sponsorluk anlaşmasından 20 milyon sterlin alacağı kaydedildi. Ünlü spor giyim firması, Erling Haaland ile yapılan sponsorluk anlaşmasını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "9'un yeni dönemi. Erling Haaland doğanın gücü. Hazır mısın?" denildi.