İngiltere Premier Lig Erol Bulut'a 'Sala' engeli!

Erol Bulut'a 'Sala' engeli!

07.06.2023 - 13:58 | Son Güncellenme:

Nantes takımından Cardiff City'ye imza atmaya giderken, uçağının düşmesiyle hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın ödemelerindeki sıkıntı nedeniyle kulübe transfer yasağı geldi.

Erol Buluta Sala engeli

Cardiff City'nin başına geçen Erol Bulut, yeni takımını oluşturmak konusunda bazı zorluklara göğüs germek zorunda kalacak. Galler ekibine verilen iki dönemlik transfer engeli nedeniyle kulüp, bu yaz transfer dönemini de içine alan süreçte bonservisli yeni oyuncu transferi gerçekleştiremeyecek.

Haberin Devamı

Nantes takımından Cardiff City'ye imza atmaya giderken, uçağının düşmesiyle hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın ödemelerindeki sıkıntı nedeniyle kulübe transfer yasağı geldi. Cardiff City, CAS kararına İsviçre Federal Mahkemesi'nde itiraz etti ancak transfer serbestliğinin yeniden en erken ocakta gelmesi bekleniyor.

Championship'te sezonu düşme hattının sadece bir sıra üzerinde tamamlayabilen ve son anda ligde kalan Cardiff'i, gelecek sezon zorlu koşullar altında bir mücadele bekliyor. Transferler ve ödemelerle ilgili sıkıntıları daha önce de yaşayan ve bu konuda tecrübesi bulunan Erol Bulut, kiralık ve bonservisi elinde olan isimlerden yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.