Trabzonspor Ersun Yanal devri başladı

Ersun Yanal devri başladı

26.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor tecrübeli hoca ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Yanal, “Herkesin sabrına ve desteğine ihtiyacımız var. Her şey birden olmayacak” dedi.

Ersun Yanal devri başladı

Trabzonspor, anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Ersun Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde Başkan Muharrem Usta ile Trabzon’a gelen Yanal, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’ni gezerek, burada incelemelerde bulundu.

Daha sonra kulüp başkanı Usta ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla stadın yanındaki sentetik sahada düzenlenen imza töreninde, Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Yanal Trabzonspor’un Türkiye’de önemli bir değer olduğunu belirterek, “Bu zeminde yeni başlangıcı, dip yapmış Trabzonspor’u nereye götüreceğimizi çok iyi biliyoruz. Gönülden, yürekten hep beraber çalışarak nereye getireceğimizi biliyoruz. Şimdi çalışma zamanı, çok söz zamanı değil. Neler yapacağımızı, nasıl yapacağımızı daha detaylı bir şekilde anlatacağız” dedi.

‘Destek bekliyoruz’

Haberin Devamı

Trabzonspor’da hangi şartlarda ve koşullarda çalışacağını şu an iyi bildiğini dile getiren Yanal, şunları ifade etti: “Bu masaya yatırıldı. Önümüzde bir orta vade olacak. Herkesin burada sabrına ve desteğine ihtiyacımız var. Her şey birden olmayacak, yavaş yavaş gelişecek. Kuracağımız sağlıklı bir yapıyla, adımla, geleceği de planlayacağız. Hep beraber yapacağız bunları. En büyük destekçimiz sizler olacaksınız. Elbette eleştirecekseniz, katkılarınız olacak ama bize bunun için biraz süre, zaman ve destek lazım. O desteği de sizlerden ve tüm taraftarlarımızdan bekliyoruz” diye konuştu.

Yazarlar