Trabzonspor Ersun Yanal kadroyu yeniliyor!

Ersun Yanal kadroyu yeniliyor!

09.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mücadele eden bir kadro isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü, defans ve forvet hattını tekrar kuracak.

Ersun Yanal kadroyu yeniliyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, şampiyonluk beklenen 50. yılda iskelet kadroyu oluşturmak için yönetimden eksik gördüğü bölgelere takviye yapılmasını, özellikle geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen defans ve forvet hattının yenilenmesini istedi.

Haberin Devamı

Bu kez bordo-mavili takımla uzun bir yolculuğa çıktıklarını belirten Ersun Yanal, “Bu yolculukta desteğe ihtiyacımız var. Gücümüzü ortaya koyduğumuzda herkesin arzu ettiği sonuca ulaşılacağına inanıyorum. Trabzonspor’u izlemek istediği takım profilini de iyi biliyorum. Kimse merak etmesin. Yeni sezonda son dakikaya kadar kazanmak için mücadele eden bir takım olacak” dedi.

Rota yurtdışı

Öte yandan iç transferde gönderilecek futbolcular konusunda hareketlilik yaşayan Trabzonspor, kadrosuna katacağı oyuncular için de girişimlerini hızlandırdı. Özellikle Copa Amerika ve Euro 2016 maçlarını yakın takibe alacak olan transfer komitesinin, maliyeti düşük ve genç oyuncuların üzerinde durduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Ramazan’a tatil yok!

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon forma giydiği Torku Konya ve Sivas maçında performansıyla beğeni kazanan ancak Medipol Başakşehir maçında sakatlanarak sezonu kapayan Trabzonspor’un genç oyuncusu Ramazan Övüç, tatilini çalışarak geçiriyor. Haftanın 3 günü çift antrenman yaptığını ifade eden Ramazan, “Sağlığım iyi. Tam olarak düzeldim. Yeni sezona hazır olmak için çalışmaya devam ediyorum. Benden beklentilerin farkındayım. İnşallah bana güvenenleri, inananları mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.