Futbol Ertuğrul Sağlam istifa etti!

Ertuğrul Sağlam istifa etti!

05.01.2015 - 14:43 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti.

Ertuğrul Sağlam istifa etti

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, "Hafta sonu oynanan Gaziantepspor maçının ardından Sağlam'ın sunduğu istifası, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında kabul edildi" dedi.

Haberin Devamı

Sezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlam'ın istifasının ardından yerli ya da yabancı teknik direktör ile anlaşılıp, anlaşılmayacağı konusunda, yönetim kurulu toplantısının ardından karar verileceğini kaydetti.

Futbolculardan Erkan Zengin konusunda da açıklamalarda bulunan Sezer, oyuncunun transferi konusunda kesinleşen bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde de 'Teşekkürler Ertuğrul Sağlam' başlığı ile yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bir buçuk yıldır takımımızın teknik direktörlük görevini sürdüren Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetmiş bulunuyoruz. Bu süre boyunca tüm samimiyeti, çalışma azmi ve camiamızı sahiplenişi ile kulübümüze yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki iş ve aile hayatında sağlık, başarı ve esenlikler dileriz."

Haberin Devamı

DÜN İSTİFA İÇİN SİNYALİ VERMİŞTİ!

Eskişehirspor'un dün Gaziantepspor'a evinde 3-1 yenilmesinin ardından Ertuğrul Sağlam, "Camianın, oyuncularının motivasyonunun artması için bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Elimizden geleni yaptık. Bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bu şartlarda daha iyisini yapacağımızı düşünmüyorum" demişti.

Sağlam'ın istifasıyla birlikte bu sezon Süper Lig'de 11 takım, teknik direktör değişikliğine gitti.