Fenerbahçe Ertuğrul Taşkıran 3 ay sahalardan uzak kalacak

Ertuğrul Taşkıran 3 ay sahalardan uzak kalacak

24.12.2015 - 14:13 | Son Güncellenme:

Antalyaspor ile oynanan kupa maçında talihsiz bir sakatlık geçiren Fenerbahçe'nin genç kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ın 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Ertuğrul Taşkıran 3 ay sahalardan uzak kalacak

Fenerbahçe'de kupa maçında sakatlanan kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın durumu netlik kazandı.

Haberin Devamı

Sağ arka üst adalesinde 3. derecede yırtık olduğu belirtilen genç file bekçisinin 3 ay sahalarda uzak kalacağı öğrenildi.

Resmi siteden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

Kulüp Doktorumuz Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, dün akşamki Antalyaspor maçının 77. dakikasında sağ arka üstü adalesinde ağrı hissederek oyunu terk eden kalecilerimizden Ertuğrul Taşkıran’ın sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Ertuğrul’un Medical Park Göztepe Hastanesi’nde bugün yaptığımız tetkikleri ve çekilen MR’ı neticesinde; sağ arka üst adalesinde grade 3 tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı”

Sakatlığı bulunan diğer oyunculardan Raul Meireles’in tedavisine ülkesinde devam edildi. Alper Potuk ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Haberin Devamı

Ertuğrul: 'Çok daha iyi olacağım'

Fenerbahçe'de sağ arka üst adalesinde yırtık tespit edilen Ertuğrul Taşkıran, "Şu anda gayet iyi durumdayım ve önümüzdeki haftalarda tedavi süreci ile birlikte inşallah çok daha iyi olacağım. İnşallah sakatlığımı atlattıktan sonra birlikte çok daha güzel galibiyetler kutlayacağız" dedi.
Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin 77. dakikasında sakatlanan ve oyunu terk eden 26 yaşındaki Ertuğrul Taşkıran, sosyal medya hesabından sakatlığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Dün ilk defa Kadıköy'de taraftarların önüne çıktığını belirten Ertuğrul, "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kendi adıma unutamayacağım dakikalar yaşadım. Güzel bir galibiyet aldık ve umarım taraftarlarımızı mutlu ettik. Sakatlığımla alakalı açıklama yapmak için durumumun netleşmesini bekledim. Arka adalemde bir yırtık söz konusu ve tedavi sürecine dün akşamdan itibaren başladık. Allah'a şükür şu anda gayet iyi durumdayım ve önümüzdeki haftalarda tedavi süreci ile birlikte inşallah çok daha iyi olacağım. Arayıp soran yakınlarıma, arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah sakatlığımı atlattıktan sonra birlikte çok daha güzel galibiyetler kutlayacağız" ifadelerine yer verdi.

Hazırlıklar başladı

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 17. haftasında, 28 Aralık Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Dün akşamki Antalyaspor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Yazarlar