Türkiye Kupası Es-Es, kupadaki 5'inci maçında sessiz kaldı

Es-Es, kupadaki 5'inci maçında sessiz kaldı

15.01.2014 - 15:19 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor, bu sezon kupadaki eleme maçlarında 16 gol atarken, Akhisar Belediyespor maçında rakip fileleri havalandıramadı.

Es-Es, kupadaki 5inci maçında sessiz kaldı

Eskişehirspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası eleme maçlarında toplam 16 gol atarken, A Grubu ilk maçında karşılaştığı Akhisar Belediyespor maçında rakip fileleri havalandıramadı.

Haberin Devamı

Kupanın 2. tur maçında Çıksalınspor ile sahasında karşılaşan Eskişehirspor, Serol Demirhan, Bienvenu (2), Goran Causic, Erkut Şentürk, Bertul Kocabaş ve Tello'nun golleriyle 7-0 mağlup etti. Bir sonraki turda sahasında Alanyaspor'u ağırlayan Es-Es'ler, Diego ve Necati Ateş'in attığı gollerle rakibini 2-0 yendi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Belediye Vanspor ile karşılaşan "kırmızı şimşekler", Bienvenu (2), Sezgin Coşkun ve Aytaç Kara'nın golleriyle rakibini kupada saf dışı bıraktı. Eskişehirspor, bir sonraki turda Fethiyespor'u, Alfred N'Diaye, Necati Ateş ve Diomansy Kamara'nın golleriyle yenerek grup maçlarına kalmayı hak kazandı. Eleme maçlarında toplam 16 gol atarak gruplara kalan Es-Es'ler, dün A Grubu ilk maçında karşılaştığı Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildi.

Haberin Devamı

İlk kez bir kupa maçında gol atamayan Eskişehirspor, 18 Ocak'ta da deplasmanda Sivasspor ile mücadele edecek.

Yazarlar