Galatasaray Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Bonservis bedeli yok

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Bonservis bedeli yok

24.05.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, Beşiktaş'ın eski yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi.

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda Bonservis bedeli yok

Süper Lig'de şampiyonluk için hafta sonunda sahaya çıkacak Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların kadrosunda önemli değişikliklere gitmeye hazırlandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların, Beşiktaş'ın eski futbolcusunu gündemine aldığı belirtildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda arayışlarına başlayan sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldız futbolcu belli oldu.

Galatasaray'ın Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mohamed Elneny ile ilgilendiği aktarıldı. A Spor'un haberine göre; Okan Buruk'un Mısırlı futbolcunun transferini istediği belirtildi.

Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda Bonservis bedeli yok

Arsenal'dan sezon sonu ayrılacağını açıklayan 31 yaşındaki orta saha bu sezon 6 maça çıktı. Mikel Arteta, Mısırlı futbolcuya toplam 95 dakika forma şansı verdi. Mohamed Elneny'nin güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

El Ahly altyapısında futbola başlayan Mohamed Elneny daha sonra El Mokawloon, Basel, Beşiktaş ve Arsenal'da oynadı. Mısır Milli Takımı'nda 98 karşılaşmada şans bulan Mohamed Elneny, 8 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Mohamed Elneny, Arsenal'da forma giydiği dönemde 1 FA Cup ve 2 İngiltere Süper Kupası kazandı. Mısırlı orta saha, Basel döneminde ise 4 İsviçre Süper Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Yazarlar