Dünyadan Futbol Eski Fenerbahçeli şaşırttı! Papiss Cisse 'amatör' takımla çalışıyor

Eski Fenerbahçeli şaşırttı! Papiss Cisse 'amatör' takımla çalışıyor

14.11.2023 - 18:09 | Son Güncellenme:

Papiss Cisse, İngiltere amatör küme ekibiyle antrenmanlara çıkıyor. Macclesfield kulübünün 38 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalayabileceği belirtiliyor.

Eski Fenerbahçeli şaşırttı Papiss Cisse amatör takımla çalışıyor

Türkiye'de Fenerbahçe, Rizespor, Alanyaspor formaları giyen Papiss Cisse, futbol kariyerini sürdürmek adına mücadele veriyor. Son olarak Amiens forması giyen ve Fransız ekibiyle yolları geçen sezonun bitiminde sona eren Senegalli futbolcu, şu anda boşta bulunuyor.

Haberin Devamı

İngiliz basınındaki haberlere göre Papiss Cisse İngiltere amatör küme ekiplerinden Macclesfield ile antrenmanlara çıkıyor. Macclesfield kulübünün 38 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalayabileceği belirtiliyor.

Deneyimli futbolcu kariyerini sürdürmek istediğini belirterek şunları söyledi: "Nerede ve ne zaman bilmiyorum ama futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Vücudum ve kalbimde antrenman yapıyorum. Futbol oynamak istiyorum."

Premier Lig ekibi Newcastle United'da 130 maça çıkan Cisse 44 gol atarken, 10 asiste imzasını atmıştı. Alanyaspor'da 65 karşılaşmada 42 gol atıp 3 asist yaparken Fenerbahçe'de 28 maçta 5 gol, 2 asistle oynadı.