Galatasaray Eski Galatasaraylı yıldız Hull City'de! Acun Ilıcalı transferi duyurdu

Eski Galatasaraylı yıldız Hull City'de! Acun Ilıcalı transferi duyurdu

27.06.2022 - 08:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile Ozan Tufan konusunda prensip anlaşmasına varan Hull City, eski Galatasaraylı futbolcu ile anlaşmaya vardı. City'nin sahibi Ilıcalı transferi duyurdu.

Eski Galatasaraylı yıldız Hull Cityde Acun Ilıcalı transferi duyurdu

Yeni sezona iddialı bir kadro kurmak ve Premier Lig'e yükselmek isteyen Hull City'de transferler bir bir açıklanıyor. Sarı-lacivertli takımda kadro dışı kalan Ozan Tufan ile prensip anlaşmasına varan City, eski Galatasaraylı futbolcuyla da anlaştı.

Haberin Devamı

ILICALI 8 TRANSFER DEDİ
İngiltere Championship takımı Hull City'yi geçen ocak ayında satın alan Acun Ilıcalı kulübü yukarı taşımak için kolları sıvadı. Bu sezon Şota Arveladze yönetiminde ligde kalmayı garantileyen İngiliz ekibi gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için harekete geçti

Daha önce tecrübeli bir forvet alacaklarını ve toplamda 8-10 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Bir forvet alacağız. İstikrarsız bir forvet olmayacak. Genç olmayacak. 20-24 yaş arası biri olmayacak. 3-4 yıllık bir kariyere kesin olarak güvenemem. 28-30 yaş arası olacak. Gol yetenekleri çok iyi olacak. Sözleşmesi biten 8 oyuncuyu bırakmayacağız, bazılarını tutacağız belki de. Bu yaz 8-10 oyuncu alacağız. Bazıları başarıya aç, bazıları tecrübeli, bazıları genç olacak." sözleriyle transferde hedeflerini açıkladı.

Haberin Devamı

OZAN TRANSFER EDİLDİ
Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Ozan Tufan kişisel görüşmelerini gerçekleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek için yarın İngiltere’ye gidecektir." denildi.

HULL CITY DE AÇIKLADI
Fenerbahçe'nin transferi duyurmasının ardından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City de Ozan Tufan'ın için sarı lacivertliler ile anlaştıklarını açıkladı.

ÖZİL İLE BİRLİKTE KADRO DIŞI KALMIŞTI
Sezonun ilk yarısında Watford formasıyla yalnızca 7 Premier Lig maçına çıkan Ozan Tufan, 2 Şubat'ta Fenerbahçe'ye geri döndü. 27 yaşındaki futbolcu Watford formasını 9 resmi maçta giydi, gol ya da asist katkısı yapamadı.

Fenerbahçe'de bir türlü tutunamayan Ozan Tufan, Premier Lig tecrübesinin ardından yeni bir başlangıç için yeniden Sarı-lacivertli takıma geri döndü ancak bu dönüşte de başarı sağlanamadı. Ozan Tufan ve Mesut Özil, 24 Mart günü yapılan resmi açıklamayla kadro dışı bırakıldı.

FENERBAHÇE İLE HAZIRLIK MAÇI
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Hull City ile karşılaşacak. iki ekip, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 10 Temmuz'da karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, bu mücadeleden 10 gün sonra ise 20 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev ile ilk maçta karşılaşacak.

Haberin Devamı

ILICALI SERI'YI AÇIKLADI
Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, eski Galatasaraylı Jean Michael Seri'yle anlaştıklarını açıkladı.

Hull Live'de yer alan habere göre Acun Ilıcalı, bir dönem Galatasaray forması giyen Jean Michael Seri'nin transferini şu sözlerle duyurdu: "Büyük ihtimalle Hull City forması giyecek. İstanbul'da onunla birlikteydim ve futboluna hayran olduktan sonra karakterine de hayran oldum. Tamamen futbola odaklanmış, bizi daha yüksek yerlere taşıma tutkusuna sahip bir aile babası. Bu takımda orkestramızın şefi olacak ve bu kalitede oyuncu ile çok mutlu olacağımıza inanıyorum."

30 MİLYON EURO BONSERVİS
2018 yılında 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fulham'a transfer olan Michael Seri, 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti. 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun sözleşmesinin sona ermesi ile İngiliz ekibinden ayrılacağı duyurulmuştu.

Haberin Devamı

Michael Seri, geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giymiş ve takımı adına 1 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Geçtiğimiz sezon Championship'te Fulham formasıyla 34 maçta 1 gol 6 asistlik katkı sağlayan Seri, sezon sonunda boşa çıkmıştı. Hull City, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için bonservis bedeli ödemeyecek.

 

Yazarlar