20.06.2025 - 18:00 | Son Güncellenme:
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı takımın bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray'ın Ajax forması giyen Ahmetcan Kaplan ile ilgilendiği belirtildi.
Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki stoperin şartlarını öğrenmek için harekete geçtiği aktarıldı. Galatasaray'ın Ahmetcan Kaplan'ın durumunu yakından takip ettiği kaydedildi.
Ajax'ta forma şansı bulmakta zorlanan Ahmetcan Kaplan'ın Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı vurgulandı.
22 yaşındaki stoper, Ajax'ta geride kalan sezonda 15 maça çıktı. Ahmetcan Kaplan bu müsabakalarda 2 gol attı.
Ahmetcan Kaplan'ın Ajax ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Genç stoperin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.
Trabzonspor altyapısında yetişen Ahmetcan Kaplan, 2022-2023 sezonu başında 9 milyon 500 bin euro bedelle Ajax'a transfer oldu. Ahmetcan Kaplan'ın bir sonraki satışındaki kardan Trabzonspor yüzde 15 pay alacak.