Trabzonspor Eski Trabzonsporlu Tolga Zengin isyan etti! 'Böyle hak mı aranır'

Eski Trabzonsporlu Tolga Zengin isyan etti! 'Böyle hak mı aranır'

18.03.2024 - 00:17 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un eski kaptanlarından Tolga Zengin, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olayları değerlendirdi.

Eski Trabzonsporlu Tolga Zengin isyan etti Böyle hak mı aranır

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili Tolga Zengin konuştu.

Haberin Devamı

Yayıncı kuruluşta değerlendirmelerde bulunan Tolga Zengin şu ifadeleri kullandı:

"Futbolcular sana ne yaptı? Livakovic sana ne yaptı? Trabzonlu ve Trabzonsporlu tribünden gelen biri olarak söylüyorum. Böyle maça geleceksiniz, gelmeyin! Böyle dava savunulmaz. Dava savunmanız gereken zamanlar önceydi. Şu görüntünün izahı yok! Trabzon'a futbol şehri diyorsun, Trabzon'u nasıl böyle gösteriyorsun ya? İnandıkları dava için yapıyorlar ya... O davaya sonuna kadar sahip çıkmış biri olarak konuşuyorum. Yanlış yapıyorsunuz, o çocukların kılına zarar gelse, ödeyemezsiniz. Kaleci yerde sakatlanmış, yüzüne madde atıyorsunuz. Böyle hak mı aranır? Gidin başka yerde hak arayın! Gençlerse, eğitimsizlerse gelmesinler abi. İki takım futbolcuları, Halil Umut Meler'i bile idare etti sahada."

Haberin Devamı

Son olarak Tolga Zengin şu sözleri dile getirdi: "Ben doğruları söylemek zorundayım. Bir hafta sonra Trabzon'a gideceğim. İsteyen gelip bana sorabilir."

ERSUN YANAL: BÖYLE DELİKANLILIK MI OLUR?

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal da yaşanan olayları değerlendirdi. Ersun Yanal şu ifadeleri kullandı: "Trabzon'da daha önce ben içeri kaçtım. Kavganın içine girmem. İki camiada da çalıştım. Biri haklılığını kavgayla göstermeye çalışıyorsa, ben içeri girerim. Böyle delikanlılık mı olur? Oyuncularımı da içeri gönderdim, kimsenin burnu kanamadı."