Futbol Eskişehirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Eskişehirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

20.02.2015 - 10:49 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'inde 21.haftada Eskişehirspor lider Başiktaş'ı karşılaşacak maçın ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı haberimizde

Eskişehirspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Spor Toto Süper Ligi'nde 21. haftada Eskişehirspor Ligin lideri Beşiktaş'ı ağırlıyor.

Haberin Devamı

Eskişehirspor Beşiktaş maçı 22 Şubat pazar günü Eskişehir Atatürk stadında saat 19:00'da Hakemliğini Ali Palabıyık yapacağı maç Lig Tv'de yayınlanacak

ESKİŞEHİRSPOR, KAR YAĞIŞI ALTINDA ANTRENMAN YAPTI

Eskişehirspor'da pazar günü kendi sahasında oyacağı Beşiktaş maçının hazırlarını sürüyor. Kırmızı-siyahlı futbolcular kar altında antrenman yaptı.

Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla dönen Eskişehirsporlu futbolcular, Beşiktaş maçı hazırlıklarını teknik direktör Michael Skibbe gözetiminde sürdürüyor.

Antrenmanda sakatlıkları süren Mirkan, Ömer ve Hürriyet katılmazken Sezer ve Mustafa ise sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Eskişehirspor lig'te evinde oynadığını son 4 maçı kazanamıyor. Eskişehirspor'un lider Beşiktaş karşısında ne yapacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından Eskişehir karşısında kazanarak morel bularak ve liderliğini sürdürmeyi planlıyor. Teknik Direktör Slaven Bilic Eskişehirspor karşısında nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Beşiktaş deplasmanda 6 maçtır kazanıyor, toplamda 4 maçtır kazanıyor.

Yazarlar