Skorer Eskişehirspor: Hakan Şükür için Bakanımızı devreye sokabiliriz

Eskişehirspor: Hakan Şükür için Bakanımızı devreye sokabiliriz

05.06.2008 - 14:49 | Son Güncellenme:

Transfer için 20 milyon YTL ayıran Eskişehirspor, Hakan Şükür için de Bakan Unakıtan'ı devreye sokacak

Eskişehirspor: Hakan Şükür için Bakanımızı devreye sokabiliriz

ESKİŞEHİRSPOR'da yapılan olağan genel kurulunun ardından yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımı yaptı. Kırmızı siyahlı kulübün basın sözcülüğüne getirilen Rıza Zeydan, transfer için 20 milyon YTL ayırdıklarını söyledi.

Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Rıza Zeydan, transfer çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Transfere 20 milyon YTL ayırdıklarını kaydeden Zeydan güçlü bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. 10 kişilik transfer komitesi oluşturduklarını belirten Rıza Zeydan, Hakan Şükür ve Rivaldo ile görüşme yaptıklarınının doğru olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Transferde ilk başta yapacağımız iş teknik kadrodur. Tunus ve Arjantin'de görüştüğümüz yabancı futbolcular var. Çok kaliteli futbolcular alacağız. Hakan Şükür gündemde. Onunla ilgili Maliye Bakanımızı devreye sokabiliriz. Rivaldo için çok değişik olumlu ve olumsuz söylemler var. Biz transfer için 20 milyon YTL bütçe ayırmayı düşünüyoruz. Ancak teknik kadro gelmeden hiçbir futbolcu ile imza atmayız. Rıza Çalımbay ile anlaşabilirsek yarından birkaç bomba transfer patlatabiliriz. Rıza hoca olmazsa yerli veya yabancı hoca alternatifimiz var. Bunların içinde Şenol Güneş ağır basıyor. Mustafa Denizli, İsmail Kartal ile de görüşülüyor. Bülent Uygun ile takıma menajer anlamında görüşülüyor. Çünkü Bülent Uygun'un bu sene Sivasspor ile sözleşmesi var ve bırakması mümkün değil. Futbolcular hakkında bilgi vermek istemiyorum. Nejat Biyediç hoca ile bu sene çalışmayı düşünmedik. İç transfere teknik kadro ile karar verilecek. Hata yapma lüksümüz yok. Çok iyi bir kadro kurmak istiyoruz."

Basın Sözcüsü Rıza Zeydan takımın 3 Temmuz 2008 tarihinde topbaşı yapacağını, 5 Temmuz'da Türkiye'de iyi bir yere kampa gidileceğini ve ardından da Avusturya'da 10 günlük kamp yapmayı planladıklarını söyledi. Zeydan 33 kişilik Eskişehirspor yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile toplandıklarını ve kendi aralarında görev dağılımı yaptıklarını söyledi. Kulüp Başkanlığı'na Halil Ünal'ın getirildiği Eskişehirspor'da görev dağılımı şöyle yapıldı:

"Mali İşlerden Sorumlu Başkan Vekili: Erdoğan Tekgöz. İdari İşlerden Sorumlu Başkan Vekili: Mesut Hoşcan. İcra Kurulu üyeleri: İ.Hakkı Sağır, İsmail Ilgaz, Murat Çetintaş ve Ramazan Yanar. Futbol Şube sorumlusu: Şaban Ali Ocakçı. Teknik Asbaşkan: Mehmet Akman. İdari Asbaşkan: Veysel Koçak. Genel Sekreter: Ayhan Can. Basın Sözcüsü: Rıza Zeydan. Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi: Gültekin Güvensoy. Türkiye Futbol Federasyonu delegeleleri: Harun Adıgüzel ve Ünsal Gündoğan. Stadyum sorumluları: Ahmet Yalçın ve İrfan Topaloğlu. Hukuk İşleri: Ayşe Fert Dökmeci ve İsmail Hakkı Civelekler. Sayman: Mustafa Sakallı. Tesis sorumluları: Ekrem Birsen, İ.Hakkı Civelekler, Saffet Çelen. Reklam ve Pazarlama sorumluları: Ömer Çetintaş, Cem Güven, Mulla Şahbaz, Mustafa Şeker, Ahmet Sivri. Store sorumluları: Ömer Çetintaş, Murat Çetintaş. Alt yapı sorumluları: Abdullah Baykul, Erdal Şahbaz, İbrahim Ceylan. Amatör branşlar: Dündar Ünlü, İbrahim Büyükkıdan. Ar-Ge sorumluları: İ.Hakkı Sağır, Ramazan Yanar, Erdal Şahbaz, Ekrem Birsen. Sağlık İşleri: Erdal Şahbaz.