Voleybol Esprili transfer duyurusu! Naz Aydemir Akyol açıklandı

Esprili transfer duyurusu! Naz Aydemir Akyol açıklandı

04.06.2023 - 13:50 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde THY'den ayrılan Naz Aydemir Akyol'un yeni adresi resmen belli oldu. Transfer duyurusu esprili şekilde yapıldı.

Esprili transfer duyurusu Naz Aydemir Akyol açıklandı

Geçen sezonun başında Fenerbahçe'den ayrılan ve kariyerine THY'de devam eden Naz Aydemir Akyol'un yeni adresi resmen belli oldu. Transfer duyurusu esprili bir şekilde yapıldı.

Haberin Devamı

NAZ FENERBAHÇE'DEN AYRILMIŞTI
Kariyerinde şimdiye dek 9 lig şampiyonluğu elde ederek kırılması güç rekoru elinde bulunduran Naz, çift haneli rakamlara ulaşmaya çok yaklaşmıştı. Son olarak Vakıfbank ile final serisinde karşılaşan Fenerbahçe Opet, 5 maç üzerinden oynanan seriyi 3-2 kaybederek şampiyonluğu rakibine kaptırdı. Serinin 4. maçında setler 2-0 iken kariyerindeki 10. şampiyonluğa çok yaklaşan Naz'ın bu hayali şimdilik gerçekleşmedi. Fenerbahçe Opet'ten sezon başında ayrılan Naz Aydemir Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştı.

MİLLİ TAKIMA VEDA ETMİŞTİ
Naz Aydemir Akyol, A Milli Takım 'a veda ettiğini açıklamıştı. 31 yaşındaki voleybolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım Milli formama artık veda vakti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Esprili transfer duyurusu Naz Aydemir Akyol açıklandı

YENİ SEZONDA ECZACIBAŞI'NDA
Naz Aydemir Akyol'un sosyal medya hesabından yapılan 'Eczhdjd m# tfoioo' paylaşımına Eczacıbaşı: 'Pamir sen misin?' cevabını verdi. Transferi böyle duyuran turuncu-beyazlı ekip daha sonrasında yaptığı paylaşımda: "Başladığımız yerdeyiz… Yeniden buradayız ve sevenler yeniden kavuşur... Voleybola turuncu-beyaz renkler altında başlayan, kariyerinde eşsiz başarılar yakalamış Naz Aydemir Akyol, yeni bir hikaye yazmak için evine geri dönüyor." ifadelerini kullandı.

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDE OKUYOR
Reklamcılık Bölümü mezunu Naz Aydemir Akyol; ikinci lisans öğrenimini psikoloji üzerine yapıyor. Akyol paylaşımında üniversite haberi şöyle duyurdu: Acıbadem Üniversitesi’nde benimle birlikte psikoloji okuyacak arkadaşlarım; şimdiden anlaşalım. Notlarınıza talibim, arada kaçırdığım derslerin de özetini geçebilirseniz çok sevinirim. Kekler, börekler, kahveler benden!

Bir kullanıcının "Hocam Vakıf’la maçımız var arkadaş yerime imza atsa olur mu?" yanıtına Akyol, "Evrakta sahtecilikten başımıza iş almayalım?" dedi.

Başka bir takipçisinin "Önce rakiplerin psikolojisini bozdu, şimdi düzeltecek" esprisine gülerek yanıt verdi.