Futbol Eşyaları haciz e dilen Tokatspor'a yeni malzemeleri geldi

Eşyaları haciz e dilen Tokatspor'a yeni malzemeleri geldi

21.10.2012 - 14:47 | Son Güncellenme:

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tokatspor'a geçtiğimiz hafta gelen haciz sonrası el konulan malzemelerin yenileri bugün kulüp binasına taşındı.

Eşyaları haciz e dilen Tokatspora yeni malzemeleri geldi

Tokatspor'da geçmiş dönemlerde başkanlık yapan Sami Ülkü, 800 bin lira alacağını tahsis edemeyince avukatları aracığıyla kulübe haciz göndererek kulüpte bulunan malzemelere el koydurmuştu.

Başta yatak olmak üzere kulüp de bulunan televizyon, mini buzdolabı gibi eşyalar alınarak kulüp binası boşaltılmıştı. Yaşanan olaylar üzerine kulüp yöneticileri haciz sonrası alınan malzemelerin siparişini verdi.

Sabah saatlerinden itibaren kulüp binasına gelen malzemeler tesislere taşındı. Futbolcuların boşaltılan odaları tekrar donatıldı.

Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar, "Geçen hafta yaşanan talihsiz süreçten sonra biz üzerimize düşen tüm gayret çabalarımızın meyvelerini bugün yaşıyoruz. Kulüp de boşaltılan tüm malzemelerin hepsinin en kalitelerini, en iyilerini sıfır kilometre getirip kulüp binasında futbolcu odalarına ve dinlenme salonlarına nerde ne ihtiyacımız varsa birer birer kuruyoruz. Bugün akşam itibariyle kulüp kullanmaya hazır olacak" dedi.

Başkan Yılar, kulübe mini buzdolabı, plazma televizyon, baza, yatak ve oturma gruplarının geldiğini söyleyerek, "Haciz pozisyonunda kulüpten çıkarılan ne kadar mal varsa bire bir yenilerini hatta daha fazlalarını getirdik. Bununla ilgili bize destek veren başta sayın Valimiz Mustafa Taşkesen olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(DHA)

Yazarlar