Skorer Euroleague: Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Euroleague: Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

07.10.2021 - 18:11 | Son Güncellenme:

Euroleagu'de Fenerbahçe Beko, ikinci maçına çıkıyor. Bu seferki rakip Yunanistan temsilcisi Panathinaikos... Basketbolseverler bu maçı kaçırmak istemezken "Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor.

Euroleague: Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Euroleagu'de ilk maçında Kızılyıldız'ı geçen Fenerbahçe Beko 2. maçına Panathinaikos karşısında çıkıyor. Sarı-Kanarya 2'de 2 yapmayı hedefleyiyor. Başta Fenerbahçe taraftarı olmak üzere binlerce kişi "Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor.

Haberin Devamı

MAÇ NE ZAMAN?

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı 7 Ekim Perşembe saat 21.00'de Oaka Altion Spor Salonu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS HABER kanalından canlı yayınlanacak.

İLK MAÇ SONUÇLARI

Turkish Airlines Euroleague'de yeni sezonun ilk haftasında Fenerbahçe Beko, evinde Kızılyıldız'ı konuk etti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk çeyreğini 18-15 önde geçen sarı-lacivertliler, devreyi de 28-26 üstünlükle noktaladı.

Düşük skorlu oyun maçın ikinci yarısında da devam ederken, skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe son on dakikaya 45-37 önde girdi. Konuk ekip bitime 6 saniye kala farkı 3'e kadar çekse de üstünlüğünü koruyan Aleksandar Djordjevic'in ekibi parkeden 61-57 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Panathinaikos OPAP ise 2021-2022'deki ilk karşılaşmasında Fransa temsilcisi AS Monaco'ya deplasmanda 75-63 yenildi.