Turkish Airlines Euroleague EuroLeague'de Ergin Ataman'dan Galatasaray mesajı!

EuroLeague'de Ergin Ataman'dan Galatasaray mesajı!

25.05.2024 - 14:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'yu 73-57 mağlup ederek EuroLeague'de finale yükselen Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ataman'ın Galatasaray sözleri dikkat çekti.

EuroLeaguede Ergin Atamandan Galatasaray mesajı

EuroLeague Final Four maçında Fenerbahçe Beko'yu 73-57 mağlup ederek finale yükselen Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"GALATASARAY'A BAŞARILAR DİLİYORUM"
EuroLeague'de 4. kez final oynadığını vurgulayan Ergin Ataman, Galatasaray'ın şampiyonluk için çıkacağı Konyaspor maçıyla ilgili mesaj gönderdi: "Birçok Türk taraftar, özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tabii ki kendi takımlarını desteklediler. Siz gazeteciler Türk takımı olduğu için Fenerbahçe için daha büyük bir beklentiniz vardı. Ama sonuçta burada, finaldeki tek Türk ben olacağım Türkiye'yi temsilen. Türkiye'de dün veya tüm sezon olsun beni destekleyen birçok Türk taraftarın olduğunu, böylesine büyük bir başarının, bir Türk spor adamının yarattığı başarının Türk gençleri için nasıl bir idol olduğunu bilen yüz binlerce kişi var. Dün akşamdan itibaren yüzlerce tebrik mesajı alıyorum. Özellikle taraftarı ve kongre üyesi olduğum Galatasaraylı üst düzeyli yöneticiler, Galatasaraylı taraftarlar tarafından. Bu vesileyle ben yarın için Okan Hoca'ya ve taraftarı olduğum için Galatasaray takımına da başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

4. KEZ FİNAL OYNAMAK GURUR VERİCİ
"Bir Türk koç, spor adamı olarak altıncı kez Final Four'da yer almak ve dördüncü kez final oynamak benim için çok büyük bir gurur."