Turkish Airlines Euroleague EuroLeague’de Türk Derbisi: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

EuroLeague’de Türk Derbisi: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

27.12.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

EuroLeague’de heyecanla beklenen Türk derbisi ile 2023’ü uğurluyor. Sezon sonunda Berlin’deki Final Four’a gitmek için parkeye çıkan temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyor.

EuroLeague’de Türk Derbisi: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

Avrupa’nın bir numaralı basketbol organizasyonu EuroLeague’de beklenen Türk derbisi 28 Aralık Perşembe canlı yayınla S Sport Plus’ta basketbol severlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Çift maç haftasını ikide sıfırla kapatan Anadolu Efes, play-off hattından uzaklaşmamak için oldukça kritik olan bu maçta, geçtiğimiz haftalarda ligde mağlup ettiği rakibini bir kez daha yenme niyetinde. Geçen haftayı ikide ikiyle geçiren ve tekrar Play-Off potasına giren Fenerbahçe Beko ise yeni koç Jasikevicius’la iyi bir hava yakaladı. İki başarılı temsilcimiz 28 Aralık akşamı parkede kazanmak için ter dökecek, heyecan S Sport Plus’ta yaşanacak.

Derin Saran Türkiye’yi NCAA’de Temsil Ediyor

NCAA kariyerine bu sezon adım atan temsilcimiz Derin Saran, 30 Aralık’ta UC Irvine formasıyla CSU Bakersfield karşısına çıkacak. Performansıyla şimdiden NBA takımlarının radarına giren genç sporcumuzun performansını izlemek isteyen basketbol severler, bu heyecanlı karşılaşmayı 30 Aralık’ta saat 06.00'da canlı yayınla S Sport Plus’ta izleyebilecekler.

Haberin Devamı