Beşiktaş EVİM ŞAHANE

EVİM ŞAHANE

04.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli ekip maça daha iyi başladı, Sow ile ağları sarstı. Kuyt’ın kendi kalesine attığı golle ilk 45 berabere sonuçlandı. Niang’ın golünü yine Sow yanıtladı. 90+3’te Olcay’ın golüyle 3 puanı Kartal kaptı

EVİM ŞAHANE

SERDAR?SARIDAĞ - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

24. dakikada Sow maçın ilk golünü attığında ne Beşiktaş yedek kulübesinde ne de tribünlerde bir şaşkınlık vardı. Hatta “Fenerbahçe’nin golü neden bu kadar gecikti ?” diye düşündüğümüz bir zamanda geldi bu gol. O andan birkaç saniye öncesinde Samet Aybaba ile Recep Çetin, aralarında konuşarak takım içerisindeki sorunu bulmaya çalışıyorlardı, ama çok geç kalmışlardı.
40. dakikada Kuyt’ın kendi kalesine attığı golle beraberlik şansını bulabilen Beşiktaş, o dakikaya kadar sadece Hilbert ile dişe dokunur bir pozisyon bulmuştu. 38. dakikadaki bu pozisyonu ise Alman oyuncu gereksiz şekilde harcadı.


45+1’de Webo’nun gününde olmaması nedeniyle soyunma odasına 2-1 mağlup gitmekten kurtulan Beşiktaş, sadece taraftarının coşkusuyla ayakta durabiliyordu. Kenar yönetiminden oyun sırasında hiçbir müdahale yapılmaması nedeniyle Fenerbahçe karşısında üstünlük kuramayan Beşiktaş, buna rağmen öne geçebildi. 60. dakikada Niang, Beşiktaş’ı eski takımı karşısında 2-1 öne geçirirken, Sow’un golüne şaşırmayan tribünler işte bu gole çok şaşırmıştı.
MİLLİYET’e verdiği röportajda kenar adamların boş kalması halinde stoperlerin forvetler karşısında çaresiz kalabileceğini söyleyen Sivok’a, Sow’un 63. dakikada attığı ikinci golden sonra hak veriyorum artık. O golde Kuyt gerçekten de elini kolunu sallaya sallaya orta yaptı.
Yazıya, Sow’un attığı golün kimseyi şaşırtmamasına değinerek başladık ama, maçın son son saniyelerinde Olcay’ın attığı galibiyet golüne bence kendisi bile şaşırmıştır. İlk yarıdaki Trabzonspor maçında son saniyede kaçırdığı o meşhur pozisyonla takım arkadaşlarını yere seren Olcay, bu kez topu ağlara gönderdi ama sadece takım arkadaşlarını değil Türkiye’deki bütün Beşiktaşlılar’ı yere serdirdi.

Haberin Devamı

MAÇIN?ADAMI

Olcay
Akıllarda son saniyelerde kaçırdığı gollerle yer edinen Olcay, kötü imajını yerle bir etti. Geçen sene Bundesliga’nın en çok koşan isimlerinden olan Olcay dün de çok koştu ve 3 puanı kazandıran golü ağlarla buluşturdu.

KIRILMA?ANI

Son gol
Olcay’ın son saniyelerde attığı golden, sonra F.Bahçe’nin üzülmeye bile vakti kalmadı.

Haberin Devamı

EVİM ŞAHANE

EVİM ŞAHANE

‘Hep son saniyede üzülürdük’

Fenerbahçe’yi ağlatan golün sahibi Olcay Şahan, maça kötü başladıklarını ancak golü yedikten sonra Beşiktaş gibi oynamaya başladıklarını dile getirdi.
Trabzonspor maçında atamadığı golün takımı bütünleştirdiğini söyleyen Olcay, “O günden itibaren iyi oynuyoruz. Attığım bu golle taraftarı sevindirebildiysem ne mutlu bana... Evimizdeki maçlarda hep yediğimiz son saniye gollerine üzülürdük ama derbide bu kez son saniye golüyle taraftarı sevindirdik” diye konuştu.

Kalkavan’dan ofsayt!

Beşiktaş-Fenerbahçe maçının hakemi Mete Kalkavan ilk kez bir derbi maçı yönetirken, 19. dakikadaki kararı tartışma yarattı.
Emre’nin korner atışında Kartal’ın ceza alanı karıştı, Kuyt şutladı, McGregor’dan dönen topu Webo ağlara gönderdi ancak hakem Kalkavan ofsayt gerekçesiyle bu golü saymadı. Ancak hakem hocaları bu pozisyonun ofsayt olmadığını, Fenerbahçe’nin golünün sayılmadığını dile getirdiler.