1.Lig Eyüpspor, Tugay Kacar'ı renklerine bağladı!

Eyüpspor, Tugay Kacar'ı renklerine bağladı!

18.01.2024 - 22:31 | Son Güncellenme:

1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Manisa FK'dan Tugay Kacar'ı kadrosuna kattı.

Eyüpspor, Tugay Kacarı renklerine bağladı

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, orta saha kurgusuna takviyede bulundu. İstanbul ekibi, Manisa FK'dan Tugay Kacar'ı renklerine bağladığını açıkladı. Tugay Kacar ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, "Eyüpspor’umuz, Manisa FK'dan ön libero Tugay Kacar ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Tugay Kacar'a 'hoş geldin' diyor; eflatun sarılı formayla nice zaferler diliyoruz" denildi.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız imza töreninde, "Tugay Kacar uzun yıllardır bildiğimiz, tanıdığımız başarılı bir futbolcu kardeşimiz. Ligin 2. yarılarının daha zor geçeceğini öngörerek, kadromuzu biraz daha alternatifli hale getirmek amacıyla Tugay Kacar'ı transfer ettik. Tugay'ın da hem bu ligde uzun yıllardır oynamış olması hem de kadromuzdaki birçok oyuncuyu önceki takımlarından tanıyor olması adaptasyon süreci açısından avantaj olacaktır. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Eyüpspor'un yeni transferi Tugay Kacar ise şu ifadeleri kullandı: "Eyüpspor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Şampiyonluk yolunda bu büyük camiaya elimden geldiğince katkı vermeye çalışacağım. Umarım hep birlikte, çok çalışarak sezon sonunda hayalimiz olan şampiyonluğa ulaşırız."