1.Lig Eyüpspor'dan çifte transfer! Resmen açıklandı

Eyüpspor'dan çifte transfer! Resmen açıklandı

30.03.2022 - 18:22 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig temsilcisi, Vorskla Poltava’da forma giyen Olivier Thill ve Dinamo Kiev’den Gerson Rodrigues’i sezon sonuna kadar kiraladı.

Eyüpspordan çifte transfer Resmen açıklandı

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'dan iki transfer birden... 

Haberin Devamı

İstanbul ekibi, Vorskla Poltava’dan Olivier Thill ve Dinamo Kiev’den Gerson Rodrigues’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Fatih Kulaksız, ''FIFA’nın kararı ve sonrasında yaptığımız çalışmalar neticesinde Rodrigues ve Thill’i kadromuza katarak şampiyonluk yolunda daha da güçlendiğimizi düşünüyorum. Rodrigues ve Thill çok önemli ve kariyerli futbolcular. Transferleri hayırlı olsun" dedi.

RODRIGUES: YENİDEN TÜRKİYE'DE OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM

Rodrigues ise "Yeniden Türkiye'de olduğum için çok mutluyum. Tesisleri ve kulübün enerjisini çok beğendim. Gönülden oynamak için geldim" şeklinde konuştu. Thill de "Çok mutluyum, takıma yardım etmeye geldik. Umarım Eyüpspor’u Süper Lig’e çıkarırız ve kulüp tarihine adımızı yazdırırız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Olivier Thill, ara transfer döneminde Ukrayna temsilcisine transfer olmuş, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları sonrasında kulüpten ayrılmıştı. MKE Ankaragücü'nde de bir dönem kiralık olarak forma giyen Gerson Rodrigues 1 Mart'ta kulübüne geri dönmüştü.

TFF TALİMATA GEÇİCİ MADDE EKLEDİ

TFF'nin talimata eklediği geçici maddeyle kulüpler, Ukrayna ile Rusya Futbol Federasyonlarına bağlı kulüplerde yabancı uyruklu statüde tescilli olan futbolculardan en fazla ikisiyle 2021-2022 sezon sonuna kadar imzalayacakları sözleşmeleri 7 Nisan'a kadar tescil ettirebiliyor.

STANCU'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Eyüpspor Kulübü, iki transferin ardından Bogdan Stancu'nun sözleşmesini feshetti.

 

 

Yazarlar