Skorer F.Bahçe'de 1 günde 4 olay!

F.Bahçe'de 1 günde 4 olay!

02.02.2011 - 10:26 | Son Güncellenme:

.

F.Bahçede 1 günde 4 olay

Geçtiğimiz pazar günü lider Trabzonspor’u 2-0 yenerek şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelen F.Bahçe’de futbolcular zafer sarhoşluğuyla kaza üstüne kaza yaptı. Sarı lacivertli oyuncular bir günde 4 olaya karıştı...

Haberin Devamı

Attığı golle galibiyette büyük rol oynayan Lugano, Beşiktaş’ta trafik denetimi yapan polislere uzun süre alkolmetreyi üflememek için direndikten sonra yapılan kontrolde 0.12 promil alkollü çıktı. Çevresindeki polis ekibinden rahatsız olan Uruguaylı “No show” diyerek tepki gösterdi.

Cipi Bilica kullanıyormuş

Roberto Carlos’a ait lüks cipin karıştığı ve moto kurye Feysal Taşkın’ın hafif yaralandığı kazanın ardından polis, kaçan cip sürücüsünün izini sürdü. Cipi, Trabzonspor galibiyeti eğlencesinden dönen Bilica’nın kullandığı iddia edilirken, ünlü futbolcu ifadeye çağrıldı. Emniyette ifade veren Bilica hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bilica 'Farketmedim' dedi

Bir motokuryeye çarpıp kaçılması olayı nedeniyle hakkında, “kazaya sebebiyet vermek ve olay yerini terk etmek”ten yasal işlem başlatılırken, Bilica, “Kazaya neden olduğumu farketmedim” dedi.

Yetkililer, Bilica’nın kazadan 2 gün sonra emniyete çağrıldığı için alkol muayenesinin yapılamadığını, ‘hasarlı ve yaralamalı kazaya sebebiyetten ve olay yerini terk etmekten” işlem başlatıldığını belirtti.

Haberin Devamı

İşte kaza anı

Stoch bariyerlere tosladı

Aynı geceden bir kaza haberi daha geldi. Yine eğlenceden dönen sarı lacivertli takımın Slovak futbolcusu Miroslav Stoch’un kulübün verdiği Audi marka otomobiliyle bariyerlere çarptığı öğrenildi. Kaza sonrası araç hasar görürken Miroslav Stoch’un durumunun iyi olduğu belirtildi.

Volkan'ı çıldırtan olay

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel eşinin rahatsız edildiği mekanda olay çıkardı.

İddiaya göre, Kalamış Divan restaurantta bir erkek, telefon numarasını peçeteye yazarak Volkan'ın eşi Zeynep'e gönderdi. İade ettiği not tekrar gelince milli kalecinin eşi sinirlenip Volkan'ı aradı. Antremanı bırakıp koşan Fener'in yıldızı, adamı dövdü.

Yazarlar