Fenerbahçe F.Bahçe'de Reyes sesleri!

F.Bahçe'de Reyes sesleri!

25.12.2012 - 10:53 | Son Güncellenme:

Devre arasında çok çalkantılı bir şekilde giren Fenerbahçe'de İspanya seferinin perde arkası aralandı. Başkan Aziz Yıldırım Antonio Reyes'in transferini bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

F.Bahçede Reyes sesleri

Fenebahçe'de transfer için kollar sıvandı. Sarı-lacivertliler bir yandan Galatasaray ve Karabükspor mağlubiyetlerinin ardından gelen tendik direktör Aykut Kocaman'ın istifa şokuyla sarsılırken bir yandan da ikinci devre için takviye yapmak için çabalıyor. Bu kapsamda birçok oyuncuyla görüşmelerini sürdüren Sarı-lacivertliler'de, başkan Aziz Yıldırım kelimenin tam anlamıyla İspanya'ya çıkartma yapacak. Yıldırım'ın öncelikli hedefinin Reyes olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta, Galatasaray maçının ardından Fenerbahçe'nin avukatları, oyuncu masaya otururken önemli ölçüde ilerleme sağlandığı öğrenildi. Fakat ufak pürüzlerin çözülememesi nedeniyle bir türlü son aşamaya gelinemedi.

BAŞKAN İŞİ BİTİRECEK

İşte bu noktada devreye başkan Aziz Yıldırım girdi. Daha önce kariyerinde Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid gibi takımların formasını giyen yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getirmek için Aziz Yıldırım en kısa zamanda İspanya'ya gidecek. İki kanatta da oynayabilen Reyes, ayrıca forvet olarak da görev yapabiliyor. Reyes'in Fenebahçe tarafından çok istemesinin sebebi ise bir taşla birden çokvuracak olması. Reyes'in hem kanatlara hem de forvete alternatif olması, oyuncuyu hayli çekici hale getiriyor.