1.Lig F.Bahçe'den Samsunspor'a gitti

F.Bahçe'den Samsunspor'a gitti

27.07.2013 - 14:34 | Son Güncellenme:

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Hasan Hüseyin Akınay'ı renklerine bağladı.

F.Bahçeden Samsunspora gitti

İddialı bir ekip kurmak için kolları sıvayan kırmızı beyazlı takım, Fenerbahçe'nin alt yapısından yetişen U19 milli takımın da kalesini koruyan Hasan Hüseyin Akınay'ı renklerine bağladı. Genç kalecinin hafta içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayarak, takımın kampına katılması bekleniyor. Hasan Hüseyin Akınay'da sosyal meyda üzerinden yaptığı açıklamada, "Beni buralara getiren Fenerbahçe kulübüne teknik heyete herkese teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan yabancı transferi konusunda da uzun süredir çaba gösteren Samsunspor yönetimi, Nijeryalı Umar'ın vize sorununu da çözdü. Nijeryalı oyuncunun da Samsun'a gelmesinin beklediği ve 3 yıllık sözleşmeye imza atarak Bolu kampına katılacağı belirtildi. Gündemdeki diğer isim Polonyalı golcü Marcin Robak ise bitme aşamasına geldi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın da ısrarla istediği bu oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Görüşmelerin sürdüğü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Serdar Deliktaş'ın da teknik direktör Hüseyin Kalpar ile görüştüğü ve Samsunpor'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.