Fenerbahçe F.Bahçe'ye kötü haber! 10 milyon euro istediler...

F.Bahçe'ye kötü haber! 10 milyon euro istediler...

29.05.2019 - 15:37 | Son Güncellenme:

Tomas Soucek’e Fenerbahçe ile ilgili gerekli bilgileri Miroslav Stoch verirken, ilk resmi teklifi Spartak Moskova’nın yaptığı Slavia Praglı futbolcu için istenen ücret tam 10 milyon euro...

F.Bahçeye kötü haber 10 milyon euro istediler...

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olduğu belirtilen isimlerden Tomas Soucek, sarı-lacivertlilerin dışında başka kulüplerin de kadrajında bulunuyor. Futbolcu için şu ana kadar resmi teklifi yapan tek kulübün Spartak Moskova olduğu öğrenildi.

En az 10 milyon istiyorlar

Birçok başka ekibin de futbolcu ile ilgilendiği belirtilirken, Slavia Praglı yöneticilerin ‘Yalnızca çok iyi bir teklif karşısında oyuncuyu elden çıkarırız. Kendisine daha iyi ücretli yeni bir kontrat yapma hazırlığımız var” dedikleri ortaya çıktı.

Kulübün futbolcu için 10 milyon euroluk bonservis bedeli belirledikleri, bu rakamın altında bir fiyata bırakmama kararı aldıkları belirlendi.

Tomas Soucek’in futbol hayatına yurt dışında bir takımda devam etmeye sıcak baktığı belirtilirken, kendisiyle ilgilenen diğer kulüplerle ilgili de bilgi topladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan ve kulübü yakından tanıyan Miroslav Stoch’un, sarı-lacivertliler hakkında gerekli bilgileri kendisine verdiği kaydedildi.

Yazarlar