Diğer F1'de piste seyirci girdi

F1'de piste seyirci girdi

11.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Formula 1’de sezonun üçüncü yarışı olan Çin Grand Prix’sinde dün antrenman turları koşuldu. Bir seyirci güvenlik duvarını aşarak piste girdi.

F1de piste seyirci girdi

Formula 1’de sezonun üçüncü yarışı olan Çin Grand Prix’sinde dün antrenman turları koşuldu. Yarınki ana yarış öncesinde pilotların ısınmasını amaçlayan turlar ilginç görüntülere sahne oldu. Bir seyirci güvenlik duvarını aşarak piste girdi ve araçlar hızlı turlarını atarken start-finiş düzlüğünde karşıdan karşıya geçti.

Haberin Devamı

Takım garajlarının bulunduğu bölgeye yönelen izleyici, Ferrari garajına gitti. Burada yetkililere yarış arabasını kullanmak istediğini söyleyen F1 hayranı, polisler tarafından gözaltına alındı. Bugün TSİ 10.00’da sıralama turları koşulacak.

Ege Rallisi start alıyor

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sezon, hafta sonu İzmir’de koşulacak Ege Rallisi ile start alıyor. Bugün saat 13.30’da Forum Bornova’da verilecek startla başlayacak şampiyonaya Historic kategorisinde iddialı şekilde hazırlanan Parkur Racing ekibinin bu zorlu yarıştaki kozu ise Ford Escort MK 2 ile yarışacak, Hannu Pulkkinen ile yardımcı pilotu Juha Rahkonen. Unifree sponsorluğunda yarışan Parkur Racing’in Ege Rallisi’ndeki ikinci aracını ise Burak Türkkan ile Özden Yılmaz ikilisi kullanacak.

Yazarlar