Skorer Faciadan döndüldü!

Faciadan döndüldü!

25.02.2011 - 05:02 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Villarreal El Madrigal'de Napoli'yi 2-1 mağlup ederek son 16'ya adını yazdırdı.

Faciadan döndüldü

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Villarreal ile Napoli El Madrigal'de karşı karşıya geldi. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği ve yüksek tansiyon altında oynanan maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla Villarreal oldu
İtalya'da oynanan ilk maçta Napoli ile 0-0 berabere kalan Villarreal, El Madrigal'de Napoli'yi 2-1'lik skorla devirerek son 16'ya yükselmeyi başardı. Villarreal'in çeyrek finale çıkmak için mücadele edeceği rakibi Bayer Leverkusen oldu.
Villarreal'e galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Nilmar ve 45. dakikada Rossi kaydetti. Napoli'nin golü ise 17. dakikada Marek Hamsik'ten geldi.
Napoli'de teknik direktör Mazzarri haftasonu AC Milan ile oynanacak kritik maçı da düşünerek Villarreal karşısında Cavani, Pazienza ve Cannavaro gibi takımın as oyuncularını yedek kulübesinde oturttu.
Öte yandan Napoli'nin golünden sonra El Madrigal'de yer alan Napoli taraftarları büyük bir tehlike atlattı. Golden sonra büyük sevinç yaşayan Napoliler, tribünlerde yer alan demirlere yüklendi ve demirler ile birlikte bir anda sahaya düştüler.Sahaya düşen seyirciler arasındaki birinin bacağından sakatlandığı ve sağlık görevlileri tarafından tedavi edildiği görüldü.

Haberin Devamı

İŞTE O AN VE MAÇIN GOLLERİ